Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kendi Transformers Karakterinizi Yaratın


     Son olarak Nintendo Wii versiyonundaki isim değişikliği ile gündeme gelen Transformers oyunu War of Cybertron için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu videoda oyunun en büyük özelliklerden birisi olan kendi Transformers karakterinizi yaratma seçeneği ile karşılaşıyoruz. Oyunun çoklu oyuncu kısımlarında her oyuncu kendine has karakterni yaratabilecek.
 
     Öncelikle Scout, Scienist, Leader ve Soldier sınıflarından birisini seçiyoruz. Ayrıca bu seçimimize göre Transformers karakterimizin araç versiyonu da değişiyor. Mesela Soldier'i seçtiğinizde Tanka dönüşürken Scout seçtiğinizde ise otomobile dönüşüyorsunuz. Sınıf seçiminden sonra karakterinizin renk seçimi gibi görünümünü etkileyen unsurları belirleyebiliyoruz.
 
     Seçilen her sınıfa göre karakterinizin silahları da değişiyor. Ayrıca sınıflara göre görünmezlik gibi yeteneklere de sahip olabiliyorsunuz. Videoda dikkat çeken bir diğer nokta ise grafiklerin ve oyundaki aksiyon dinamiklerinin oldukça iyi gözükmesi oluyor.
 
     Oyunun Gamespot'ta yayınlanan bu yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak aksiyon transformers Activision robot high moon studios
Bedava PES 2010 İçeriği Yayınlandı MGS: Peace Walker'da Doritos'un Ne İşi Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Transformers: War for Cybertron ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız