Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kedi Fotoğrafçılığı Macera Oyunu Neko Odyssey, PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Flyhigh Works ve Banchou Tactics geliştiricisi Secret Character, 2024'te Steam üzerinden PC'ye gelecek olan kedi fotoğrafçılığı macera oyunu Neko Odyssey'i duyurdu.
 
Ek olarak tanıtım videosu da yayınlandı. Videonun girişinde ana karakterimizin bir içecek aldığı ve sonrasında kedilerin ses çıkardığı gösterilmekte. İlerleyen sahnelerde ise kedilerin görüntüleri yer almakta. Ana karakterimiz de kedilerin fotoğrafını çekmekte. 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde:

Neko Odyssey, kedi severler için kaçıramayacağınız bir oyundur! İşte ana oyunun kedilerin fotoğraflarını çekmeye odaklandığı biraz sıra dışı bir gündelik macera oyunu. 3B ortamdaki piksel sanat grafikleri, Japon animasyonunu anımsatan büyüleyici bir atmosfer yaratır.
 
Oyunda, şehrin çeşitli yerlerinde kedileri aramanız ve sosyal medyaya (oyunda) yüklemek için fotoğraflar çekmeniz gerekecek. Yüklediğiniz her fotoğraf beğeni alacaktır. Daha fazla beğeni aldıkça daha iyi tanınırsınız ve takipçileriniz yeni ve farklı kedi pozları bulma konusunda ipuçları verebilir. 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Kedi Fotoğrafçılığı Macera Neko Odyssey
Aksiyon Oyunu Lollipop Chainsaw, 2024 Yazına Ertelendi TinyBuild, Hello Engineer'ı PC ve Konsollar için Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız