Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kart Temalı Savaş Oyunu The Misty Battlefield Duyuruldu

 
 
ACQUIRE ekibi  PC (Steam) için roguelike deste tabanlı C.A.R.D.S. RPG: The Misty Battlefield'ı duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ekibin ilk deste oluşturma tabanlı savaş oyununun Steam sayfası şu anda açık durumda ve mağaza sayfasında Kasım ayı ortasında güncellenecek.
 
Kart tabanlı klasik bir savaş deneyimi geliyor 
 
 
 
Oyun hakkında şu anda pek bir bilgi bulunmuyor. Herhangi bir duyuru fragmanı ve oynanış içeriği de yer almıyor. Geliştirici ekip bu aşamada ilgilenenlere C.A.R.D.S. RPG: The Misty Battlefield'ı istek listenize eklemenizi rica ediyor. İstek listenize eklediğinizde oyunun tüm duyurularından haberdar olabiliyorsunuz. 
 
Nitekim ekran görüntülerine bakacak olursak elimizdeki kartların her birinin farklı özelliklerinin bulunduğunu, yaptığımız hamlelerle savaşın gidişatını değiştirebileceğimizi, büyülü kartlardan saldırı kartlarına çok çeşitli kart türlerinin olduğunu ve ilgi çekici uzak doğu sanat tarzıyla beraber karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Misty Battlefield
Playstation 1 Grafikleriyle Hayatta Kalma Korku Oyunu Crow Country Duyuruldu Yeni LoL Macerası Song of Nunu Geliyor: İşte Tüm Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız