Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kart Oyunu LogiKing, 24 Ağustos'ta PS4'e Geliyor

 
 
Yeni yayınlanan bir PlayStation Store listesine göre FuRyu, dijital kart oyunu LogiKing'i PlayStation 4 için 24 Ağustos'ta piyasaya sürecek.
 
LogiKing, Switch için dünya çapında ilk kez 21 Aralık 2022'de kullanıma sunuldu.
 
LogiKing, 0'dan 9'a kadar numaralandırılmış 10 kartın efektlerini kullanarak rakibinizin gizli kartlarını çıkardığınız bir oyundur! Kurallar basittir ancak rakibinize karşı strateji ve taktik düşünmeye izin verecek derinliğe sahiptir. Tahta yüksel ve Mantığın Kralı ol!
 
Tek Oyuncu modunda, yapay zeka rakiplerine karşı karşıya gelirken oyunu nasıl oynayacağınızı öğrenin. Hazır olduğunuzda, çok oyunculu bir maçta mantıksal düşünme becerilerinizi test edin! Sıralamalı Savaş Modunda zirveyi hedefleyerek dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı savaşın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Kart LogiKing PS4
THQ Nordic, Trine 5: A Clockwork Conspiracy'nin 31 Ağustos'ta Çıkacağını Duyurdu Metroidvania Oyunu RIN: The Last Child 21 Eylül'de Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız