Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 3'e 2.8 GB'lık İlk Gün Yaması Geliyor


    Önümüzdeki hafta piyasa çıkışını yapacak olan Just Cause 3'ü bekleyen oyunculara ilk gün yaması haberi geldi. Son dönemlerde çıkan oyunlarda sıkça gördüğümüz ilk gün yaması, Just Cause 3 için de açıklandı.
 
    Boyutu 2.8 GB büyüklüğünde olduğu belirtilen yama performans açısından düzeltmeleri, fizik ve dağılma motorundaki gelişmeleri, kamera güncellemelerini ve oyun içindeki hata düzeltmelerini sunuyor. Yani daha stabil ve daha güzel bir oyun deneyimi için 2.8 GB'lık ilk gün yamasını kurmanız öneriliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Just Cause Just Cause 3 Avalanche Studios Square Enix Action
XCOM 2'nin Çevre Tasarımları Bu Yeni Ekran Görüntülerinde Team Fortress 2'yi Gabe Newell Olarak Oynamak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Qonrul

27.11.2015 00:12:48

+1
ilk gün yamasız çıkan bi oyun yok heralde

DeadShot467

26.11.2015 21:31:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: btrlpksrgl amma çok goygoy apıyosunuz ya.oyun çıktığı gün gidip direk alıcaksınız hepiniz paşa paşada o güncellemeyi yapıcaksınız.bu zamana kadar konuştunuzda ne değişti ?.....
ben almıyorum tepkimi de kendi çapımda koyarım.oyuncular veya müşteriler tabii ki aldığı, alacağı , hizmeti olumlu olumsuz her yönüyle eleştirecek.sevdiği oyun sektörü için yakınacak da.illa oyunu aldı diye birşey demesin mi ? nasıl bir zihniyet bu anlamadım . asıl anlamadığım bir mesele de başkasının yakınması diğerini niye bu kadar rahatsız ediyor . bizim millete has heralde .zaten ilk başlarda kabullenildiği için değişen birşey yok .

btrlpksrgl

26.11.2015 20:54:58

0
amma çok goygoy apıyosunuz ya.oyun çıktığı gün gidip direk alıcaksınız hepiniz paşa paşada o güncellemeyi yapıcaksınız.bu zamana kadar konuştunuzda ne değişti ?.....

Patren

26.11.2015 18:45:48

+1
arkadaş oyun çıkmadan yapsalarya bu yamayı bunlar sıf reklam olsun diye ilk gün yaması yapıyorlar

DeadShot467

26.11.2015 18:44:29

+4
nedir bu acele ? biraz daha uğraşın tamam oldu denildiğinde çıksın şu oyunlar artık . eskisi gibi. elbette düzeltmeler , yamalar vs.. gelir ,gelmelide .lakin oyun henüz piyasada dahi yokken , 3 gb yama geleceğini açıklamak , henüz oyun tam değil ama sürüyoruz demektir.her ne kadar normal karşılanan durum haline dönüşmüş ise de ben bir oyuncu olarak maalesef olumlu karşılamam.

Megathrone26

26.11.2015 18:14:02

0
alıştık zaten artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 3
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız