Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jump, Oyun Piyasasının Netflix'i Olmak İstiyor

 
     Oyunculara daha düşük ücretlerle oyun sunmayı amaçlayan pek çok platform bulunuyor ve Jump da bunlardan biri. Spotify veya Netflix benzeri aylık ödemelerle bağımsız oyunları sunmayı hedefliyor. Yine benzer bir politika ile ilk 14 gün ücretsiz deneme süresinden sonra aylık 10$'lık bir fiyatı var.
 
      Platformda şu an 60'dan fazla bağımsız oyun bulunuyor ama henüz bu haliyle pek de ilgi çekici geldiğini söyleyemem. Hatta aralarında pek bilindik oyun da yok. Bu haliyle zamanında Flash oyunlar oynatan sitelere benziyor. Ama yeni açılış yapan diğer platformlar gibi burasının da gelişme ihtimali var. Sonuçta Steam'de de ilk çıktığında oyun bulunmuyordu (Eh aylık ücreti de yoktu zira). Yine de isterseniz göz atabilirsiniz. Şu fiyat politikası ile Xbox Game Pass çok daha cazip bir platform (Konsol sahibi olmanız gerektiğini çıkartırsak). Tabii Jump'ın ulaşmaya çalıştığı nokta biraz daha farklı zira sadece kaliteli bağımsız oyunları topladıklarını belirtiyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
1907 Fenerbahçe Espor, Dünya Şampiyonası Ön Eleme Grubunu Lider Bitirdi 2200$'lık El Yapımı Retro Konsol
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

27.9.2017 02:59:35

+1
Tutmaz, origin access yıllık 25 euro bf1, titanfall 2, nfs, miirors edge vb bir sürü oyun var.

BSC Misafiri

26.9.2017 20:22:12

+1
Türüne göre iyi olan, alıp oynamayı hak eden kalitedeki bağımsız oyun sayısının 1000'de 1 olduğu dönemde bunu gerekli bulmuyorum. Steam zaten bunlar yüzünden ciddi anlamda çöplüğe döndü başka bir yerde hesap açıp aynı rezilliği yaşamak istemem. Steam keşif kuyruğunu deneyen arkadaşlar ne demek istediğimi anlar.

Jack Rabbit Slims

26.9.2017 20:14:00

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet Avrupalının 3bin birim maaşına karşılık 10 birim, bizim 1400 birim maaşımıza karşılık 35 birime tekabül ediyor, o yüzden böyle şeyleri dolar bazında değerlendirmek saçmalık. Ekonominiz kötü diye adamlar size 1 dolardan mı versin napsın. Oyun listesini kayıt olmadan göremiyor muyuz? Ben zaten steamde denk geldikçe indie oyun alıyorum zaten o yüzden sistem benim hiç ilgimi çekmedi ama oyunları en azından görebilsek iyiydi.
Avrupalının maaşıyla bir ilgisi yok, yazıldığı gibi EA Access bile daha ucuz.

Zebercet

26.9.2017 19:58:54

0
Avrupalının 3bin birim maaşına karşılık 10 birim, bizim 1400 birim maaşımıza karşılık 35 birime tekabül ediyor, o yüzden böyle şeyleri dolar bazında değerlendirmek saçmalık. Ekonominiz kötü diye adamlar size 1 dolardan mı versin napsın. Oyun listesini kayıt olmadan göremiyor muyuz? Ben zaten steamde denk geldikçe indie oyun alıyorum zaten o yüzden sistem benim hiç ilgimi çekmedi ama oyunları en azından görebilsek iyiydi.

Un4Given-

26.9.2017 19:47:51

+1
İşleri zor bilindik oyun yok diyorsunuz aylık ücreti 10$ pek iyi durmuyor. Origin access bile 4€ içinde fifa, titanfall gibi AAA oyunların yanında Furi, Unravel gibi başarılı bağımsız oyunlarda var. En kötü 12$ humble montly bile alınabilir 2 dolar fazla veriyorsunuz ama oyunlar sizin oluyor. 2 ay önce almıştım nba 2k17, pillars of eternity, one piece gibi oyunlar verdi. Bu fiyata işleri zor çünkü daha iyi alternatifleri var.

BSC Misafiri

26.9.2017 19:17:46

0
Adını ilk defa gördüğüm platform nirvanayı hedefliyor, vay be!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız