Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Judgment Nisan'da PS5, Xbox Series ve Stadia'ya Geliyor

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Judgment'ın PlayStation 5, Xbox Series ve Stadia versiyonlarını duyurdu.

23 Nisan'da $39.99 fiyattan çıkış yapacak.

Yakuza spin-off'u daha önce Aralık 2018'de Japonya'da, Haziran 2019'da Batıda PlayStation 4 için çıkış yapmıştı.

Yeni versiyonlar 60 kare hızı, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve tüm indirilebilir içerikleri içerecek. PlayStation 5 ve Xbox Series için kutulu olarak da satışa sunulacak. PlayStation 4 versiyonuna sahip olan kullanıcılar için ücretsiz yükseltme veya veri transferi imkanı açıklanmadı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Çok beğenilen Yakuza serisini sizinle buluşturan ekip şimdi Judgment adındaki oyunlarında gözden düşmüş avukat Takayuki Yagami'nin kefaret arayışına çıktığı bir öyküyü sunuyor. Geçmişinin peşini bırakmadığı bir dünyada özel bir dedektif olarak bir dizi korkunç cinayeti araştırmak üzere Kamurocho'nun yeraltı suç ağına girer. Bu psikolojik gerilim oyununda adalet ve merhamet adeta pamuk ipliğine bağlı.

Şüphelileri izleyin, ipuçları bulun ve mahkemeye kanıt sunun. Ancak dikkatli olun, her köşe başında tekin olmayan karakterler kol geziyor. Kimin dost, kimin düşman olduğunu ayırt edebilir misiniz? Tehlikeli karşılaşmalarda rakiplerinizi alaşağı etmek için iki eşsiz savaş stilini lehinize kullanın. Hollywood kalitesinde dövüş sahneleriyle ve sinematik sürprizler ve gelişmelerle bu gizem sizi sürekli her şeye hazır olmaya zorlayacak.


Yeni versiyonlar duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Çinli Stüdyo Digital Sky, Bilim Kurgu Aksiyon Oyunu Project DT'yi Duyurdu Amazon Prime Gaming Şubat 2021 Ücretsiz Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.2.2021 13:41:42

0
0 beklenti

Hudson51

2.2.2021 10:15:30

+1
Yakuzalardan farklı olmayan ama keyifli savaş sistemi ve ilgi çekici hikayesiyle oldukça merakımı çeken bir oyundu Judgment. Bunlardan sonra PC'e de gelir artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız