Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Journey Bu Yaz PS4'e Geliyor


     Thatgamecompany'nin sıradışı macera oyunu Journey, Playstation 3'ten sonra PS4 ekranlarına yaz mevsiminde gelecek. Geliştiriciler Journey'nin flOw ve Flower ile birlikte disk olarak piyasaya çıkacağını söylüyorlar.
 
    Açıklamalara göre Journey'nin Playstation 4 sürümü 60 fps ve 1080p görüntü kalitesinde çalışacak. Bu macerayı Playstation 3'te oynamayı kaçıranlar için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Bu arada Journey diğer oyunlarla birlikte PSN üzerinden de satışa çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot flOw flower psn ps3 journey thatgamecompany
World Of Warcraft'da, Eski Zindanlara Dönüş Başlıyor PS4'e Özel Shadow of the Beast'in Yeni Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.5.2015 20:24:46

0
Hiç bu oyunu oynamadım ps4e cıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum

popkolik25

18.4.2015 11:03:04

0
Orijinalden alıntı: popkolik25 Sony oyun port ettiği zaman,oyunu daha önce oynamamış ve yeni Playstation ile tanışmış insanları hedef alıyor.Bunun dışında bir insan oyunu tekrar alıyorsa,o oyunu çok sevdiğinden dolayıdır.Benim için GOW 3 tekrar almak isteyeceğim nadir bir baş yapıt.Zaten tekrar alınabilecek olanlar bir elin parmaklarını geçmez.Siz hoşlanmıyorsanız almazsınız olur biter. Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun dünyasını takip edipte Playstation ile tanışmamış ve 2-3 saatlik oyunu kutulu olarak en az 40 dolara satın alacak bayağı oyunsever var yani size göre? PS1, PS2 ve PS3'ü bilmeyip birden Playstation'ı 4. konsol ile keşfedeceklere gerçekten inanıyorsunuz yani. Bana mantıklı gelmiyor ama savunma sanatlarında bayağı ilerlemiş olanlar için tek gerçek sanırım. <br>Bende Last of Us'ı çok beğenerek oynayım bitirdim ama PS4'te 60 dolara makyajlanarak pazarlanmasında iyi niyet görmüyorum ki oyunu deyim yerindeyse sağır sultan bile duymuştur. İyi niyet bence Ico ve Shadow of the Colossus gibi eski ve üst düzey oyunları Resident Evil 1'deki gibi emek vererek remake yaparak PS4'e sunarlarsa mümkün olabilir, onun dışında böyle şeyler ''elde avuçta birşey yok alın avunun'' niyetinden öteye geçmez. <br>Yukarıdaki satırları yazdığım kişi ne yazık ki bir oyunseverin bir oyunu ne için satın aldığını açıklayacak düzeyde birisi ve oyunun kalitesine lafım yok dediğim halde eleştiri sebebini zerre anlamayıp üretici firma adına konuşur gibi ''hoşlanmıyorsanız almazsınız'' diyecek kadarda savunmacı. Elinde tuz olduğu müddetçe her yerde baştacı olursun. ---------------------------------------------------- Remake konusunda çok haklısınız.Keşke GOW3 değilde serinin öncesini remake yapsalar.Mesela bende Prince üçlemesinin remake yapılmasını çok isterdim.Bunun dışında beni çok yalnış anlamışsınız.Ben ancak, insan çok çok sevdiği bir yapımı tekrar almak ister demek iştedim. journey 2012 de çıkışında 25 tl ye satıldı,40 dolar olması imkansız.Zaten kimse 40 dolara almaz.Hatta bence Cross-Play olur muhtemelen.Yani PS3'te sahip olanlar ücretsiz indirebilecekler gibime geliyor.(Flower böyle oldu) Playstation konusuna gelince ben ilk PS3'e sahip oldum daha öncesi yok.Playstation'a PS4 ile giriş yapmış,yapacaklar mutlaka vardır. Emin ol;) Bu arada hali hazırda PS4'ü aldırtacak her hangi bir yapım göremediğim için,KONSOLU ALMADIM OLDU BİTTİ:)))

BSC Misafiri

17.4.2015 13:31:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: popkolik25 Sony oyun port ettiği zaman,oyunu daha önce oynamamış ve yeni Playstation ile tanışmış insanları hedef alıyor.Bunun dışında bir insan oyunu tekrar alıyorsa,o oyunu çok sevdiğinden dolayıdır.Benim için GOW 3 tekrar almak isteyeceğim nadir bir baş yapıt.Zaten tekrar alınabilecek olanlar bir elin parmaklarını geçmez.Siz hoşlanmıyorsanız almazsınız olur biter.
Oyun dünyasını takip edipte Playstation ile tanışmamış ve 2-3 saatlik oyunu kutulu olarak en az 40 dolara satın alacak bayağı oyunsever var yani size göre? PS1, PS2 ve PS3'ü bilmeyip birden Playstation'ı 4. konsol ile keşfedeceklere gerçekten inanıyorsunuz yani. Bana mantıklı gelmiyor ama savunma sanatlarında bayağı ilerlemiş olanlar için tek gerçek sanırım. Bende Last of Us'ı çok beğenerek oynayım bitirdim ama PS4'te 60 dolara makyajlanarak pazarlanmasında iyi niyet görmüyorum ki oyunu deyim yerindeyse sağır sultan bile duymuştur. İyi niyet bence Ico ve Shadow of the Colossus gibi eski ve üst düzey oyunları Resident Evil 1'deki gibi emek vererek remake yaparak PS4'e sunarlarsa mümkün olabilir, onun dışında böyle şeyler ''elde avuçta birşey yok alın avunun'' niyetinden öteye geçmez. Yukarıdaki satırları yazdığım kişi ne yazık ki bir oyunseverin bir oyunu ne için satın aldığını açıklayacak düzeyde birisi ve oyunun kalitesine lafım yok dediğim halde eleştiri sebebini zerre anlamayıp üretici firma adına konuşur gibi ''hoşlanmıyorsanız almazsınız'' diyecek kadarda savunmacı. Elinde tuz olduğu müddetçe her yerde baştacı olursun.

BSC Misafiri

17.4.2015 13:29:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Geçtiğimiz yıl bu nesil konsolların buçuk olarak değerlendirilmesi gerektiğini söylediğimde bayağı tepki almıştım ama geçen süreçte duyurulan veya dedikodusu internete düşen ısıtılmış yapımları da gördükten sonra artık bu konsol firmalarına bu nesilde güvenim kalmadı.
Bir firma çok uygun fiyatla eski nesilin en iyi oyunlarını yeni nesilde desteklese anlarım ama Last of Us Remastered'ın satış fiyatını ve ardından şu oyunun kutulu olarak satılmak istenmesini ve God of War 4 ve Last of Us 2 gibi oyunların konsolun 2. yılına aylar kala hala duyurulmaması artık bıkkınlık vermeye başladı. PS4 ilk çıktığında 1800 liradan başlayan fiyatlarla konsolu hevesle alan arkadaşlarım adına üzülüyorum. Madem bu oyunlar bu kadar gecikecekti, 2 yıl önce değilde bu sene sonu piyasaya 400 dolarlık ucuz ve düşük değilde çok daha iyi bir donanımla sürülseydi. Hem konsolun uzun bir ömrü olduğunu bilir hemde oyunlar için 3-4 yıl beklemezdik. Yazık yahu!
1800 lira mı? daha ilk çıktığı gün 1399 tl ye aldım. ayrıca sanki yeni oyunlar yokmuş gibi davranmanız çok saçma.

BSC Misafiri

17.4.2015 00:16:02

0
Geçtiğimiz yıl bu nesil konsolların buçuk olarak değerlendirilmesi gerektiğini söylediğimde bayağı tepki almıştım ama geçen süreçte duyurulan veya dedikodusu internete düşen ısıtılmış yapımları da gördükten sonra artık bu konsol firmalarına bu nesilde güvenim kalmadı. Bir firma çok uygun fiyatla eski nesilin en iyi oyunlarını yeni nesilde desteklese anlarım ama Last of Us Remastered'ın satış fiyatını ve ardından şu oyunun kutulu olarak satılmak istenmesini ve God of War 4 ve Last of Us 2 gibi oyunların konsolun 2. yılına aylar kala hala duyurulmaması artık bıkkınlık vermeye başladı. PS4 ilk çıktığında 1800 liradan başlayan fiyatlarla konsolu hevesle alan arkadaşlarım adına üzülüyorum. Madem bu oyunlar bu kadar gecikecekti, 2 yıl önce değilde bu sene sonu piyasaya 400 dolarlık ucuz ve düşük değilde çok daha iyi bir donanımla sürülseydi. Hem konsolun uzun bir ömrü olduğunu bilir hemde oyunlar için 3-4 yıl beklemezdik. Yazık yahu!

popkolik25

16.4.2015 22:58:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: gamerasi

2 - 3 saatlik oyun, nasıl yılın oyunu olur sorusunun cevabıdır Journey.

Bu yolculuğa çıkmadan bunu idrak edemezsiniz.


Oyunun kalitesine lafım yok ama oyunun çıkışı üzerinden 3 koca sene geçti, yeterince gelir elde ettiklerini düşünüyorum ve sence de bu oyunun devamının gelmesi gerekmiyor muydu? PS4'ü satın alanların bir önceki nesilde çıkan oyunları 1080p oynamaktan başka seçeneğe ihtiyaçları yok mu?
Beyond Two Souls ve Uncharted'ların da PS4'e geldiği dedikoduları aşarak bazı perakendecilerde listelenip kaldırıldığı bile görüldü. Madem eski nesilin bu kadar üzerinde duracaklardı ve iyi niyetli olsalardı neden dijital ve makul bir fiyata satmayı düşünmeyip kutulu ve en az 40 dolar civarında satmayı umut ediyorlar. İşin en kötüsü ne biliyor musun? Bazılarının gözü o kadar dönmüş ki PS3'teki tüm oyunları yeniden uyarlayıp PS4 için satsalar bile ''harika'' diyebilecek kadar fanatikleşmişler. Sevmek başka tapmak başka birşey.
Sony oyun port ettiği zaman,oyunu daha önce oynamamış ve yeni Playstation ile tanışmış insanları hedef alıyor.Bunun dışında bir insan oyunu tekrar alıyorsa,o oyunu çok sevdiğinden dolayıdır.Benim için GOW 3 tekrar almak isteyeceğim nadir bir baş yapıt.Zaten tekrar alınabilecek olanlar bir elin parmaklarını geçmez.Siz hoşlanmıyorsanız almazsınız olur biter.

TncyKrmn

16.4.2015 21:52:29

0
Acaba bu ps4 e cikacak oyunlarda tr destegi olacak mi sonucta her oyun artik tr secenegi ile cikiyor Ps4 de

Redunay

16.4.2015 19:33:54

+2
Eski oyunların gelmesini niye istemiyorsunuz ne problemli insanlarsınız arkadaş. Almazsın olur biter. Bir sürü yeni oyun çıktı, çıkıyor git onları oyna o zaman.

alito

16.4.2015 18:55:36

0
PS3'de kaçırmıştım bu sefer kaçmaz.

BSC Misafiri

16.4.2015 18:55:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi 2 - 3 saatlik oyun, nasıl yılın oyunu olur sorusunun cevabıdır Journey.

Bu yolculuğa çıkmadan bunu idrak edemezsiniz.
Oyunun kalitesine lafım yok ama oyunun çıkışı üzerinden 3 koca sene geçti, yeterince gelir elde ettiklerini düşünüyorum ve sence de bu oyunun devamının gelmesi gerekmiyor muydu? PS4'ü satın alanların bir önceki nesilde çıkan oyunları 1080p oynamaktan başka seçeneğe ihtiyaçları yok mu? Beyond Two Souls ve Uncharted'ların da PS4'e geldiği dedikoduları aşarak bazı perakendecilerde listelenip kaldırıldığı bile görüldü. Madem eski nesilin bu kadar üzerinde duracaklardı ve iyi niyetli olsalardı neden dijital ve makul bir fiyata satmayı düşünmeyip kutulu ve en az 40 dolar civarında satmayı umut ediyorlar. İşin en kötüsü ne biliyor musun? Bazılarının gözü o kadar dönmüş ki PS3'teki tüm oyunları yeniden uyarlayıp PS4 için satsalar bile ''harika'' diyebilecek kadar fanatikleşmişler. Sevmek başka tapmak başka birşey.

OnrGrTR

16.4.2015 18:25:41

0
ps3 te bitirmiştim güzel bir his bırakıyor oynarken ve biterken ama neden ps4 e geliyor yeni oyun göremeyeceğiz bu gidişle

gamerasi

16.4.2015 18:16:44

+2
2 - 3 saatlik oyun, nasıl yılın oyunu olur sorusunun cevabıdır Journey. Bu yolculuğa çıkmadan bunu idrak edemezsiniz.

popkolik25

16.4.2015 18:15:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ps 5 ede bloodborne gelir bu gidişle
O değilde GOW 3 bile beni çok heyecanlandırıyor.Platform ayırt etmeden oynadığım en iyi oyunlardan biri.Daha ne kadar iyi görünecek çok merak ediyorum.Yeni bir GOW olsa daha iyi olur ama.Bununlada yetinirim.(PS4'üm yok)

hasretbitmez

16.4.2015 18:11:21

-2
Sony ne kadar büyük bir terbiyesizlik yaptığının farkında mı ?

Megathrone26

16.4.2015 18:09:41

+4
Eğer bu oyunu hala oynamayan varsa çok şey kaçırıyor söyleyeyim. 2-3 saat civarı sürüyor ama verdiği duygu anlatılmaz yaşanır o kadar söyleyeyim...

popkolik25

16.4.2015 18:05:39

-1
Cross-Play özelliği var mı acaba?

BSC Misafiri

16.4.2015 18:00:20

-2
ps 5 ede bloodborne gelir bu gidişle

Zarbo257

16.4.2015 17:56:15

-1
60 FPS 1080p olacakmışşşşş hobareeeeeyy!! Yav şaka mı bunlar?

Persona_Non_Grata

16.4.2015 17:51:26

+1
10 doları geçmemeli fiyatı, zaten kısaydı ama görsel olarak çok iyiydi.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Journey
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız