Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Carmack Minecraft'ı Oculus Rift'te Görmek İstiyor


    Minecraft'ın yapımcısı Markus Persson, Oculus Rift'in Facebook tarafından satın alınmasından sonra oyunu cihaza uyarlamaktan vazgeçmişti. Bu konuda kararlı olan Persson'a bir teklif, Oculus Rift ekibinin önemli isimlerinden John Carmack aracılığıyla geldi.
 
    Minecraft'ı Oculus Rift'te görmek isteyen Carmack, Notch'a Twitter üzerinden bir teklif sundu. Notch'tan Minecraft'ın kaynak kodlarını ve onay sözünü isteyen Carmack, sonucunda oyunu Oculus Rift'e kendisinin port edebileceğini belirtti. Bakalım Minecraft'ın yapımcısı yaptığı açıklamalardan geri dönecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
The Last of Us'ın Baş Sanatçısı Naughty Dog'a Geri Dönmüş Görünüyor Call of Duty: Advanced Warfare'ın Multiplayer'ından 14 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KaptanKenway

18.8.2014 16:33:31

0
Keşke Facebook değilde Apple alsaydı şunu. En azından İstanbul'da bir mağazası var. İşin yoksa 1-2 sene bekle veya dışarıdan ihracat et.

BSC Misafiri

18.8.2014 15:30:10

0
Oculus Rift gibi bir donanım üzerinde tecrübeli bir ismin çalışması gerçekten iyi. Sonuçta kendisi de bir oyuncu ve oyuncuların neler beklediğini bilebilir. Umarım daha da geliştirirler ve uygun bir fiyattan satış yaparlar. Bu arada Türkiye'de resmi bir bayiliği var mı bu aletin? Ya da ufukta öyle bir yer görünüyor mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız