Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jennifer Hale'in, The Long Dark'da Seslendirdiği Karakter Oynanabilir Olacak


      Daha önce oldukça başarılı yapımlarda çalışmış geliştiricilerin imzasını taşıyan The Long Dark, önümüzdeki günlerde Steam Erken Erişim çıkışını yapacak. Yapımcı ekibin yayınladığı yeni bir açıklamayla daha önce Star Wars: Knights of the Old Republic ve Mass Effect 3 gibi oyunlarda seslendirme yapmış olan Jennifer Hale'in seslendireceği karakter detaylandırıldı.
 
     Jennifer Hale'ın seslendireceği karakter oyunda oynanabilir olacak. Oyunun Erken Erişim sürümünde bulunacak Survival Sandbox Modunda bu karakterle oynayabileceğiz. Ayrıca Jennifer Hale oyunun hikaye modunda bulunacak bir karaktere daha sesiyle hayat verecek. Bu karakter hakkında henüz hiçbir bilgi verilmiyor.
 
      Oyunun seslendirme ekibinde daha önce Metal Gear serisinde Solid Snake'i seslendiren David Hayter, Deus Ex: Human Revolution'dan Elias Toufexis bulunuyor. The Long Dark 22 Eylül'de Steam Erken Erişim çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer The Long Dark Hinterland Studios Survival Bağımsız Indie PC
Star Wars: The Old Republic'in Yeni Ek Paketinin İlk Videosu Yayınlandı Rock Band Serisinin Paylaşım Sistemi Rock Band Network Kapatıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Long Dark
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız