Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Japonya'ya Özel Mini Famicom Duyuruldu

 
 
   Nintendo Japonya, bir video eşliğinde yaptığı duyuruyla birlikte Mini Famicom'u duyurdu. Nintendo daha öncesinde Mini NES'i duyurmuştu ve Mini NES, Batı marketine sunulacakken Mini Famicom ise Japonya'ya özel olacak.
 
   Mini Famicom'da 30 adet farklı oyun bulunacak ve 2 adet kontrolcü ile birlikte gelecek. Oyunlara ve tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Donkey Kong, Pac-Man, Excitebike, Balloon Fight, Ice Climber, Galaga, Yie Ar Kung-Fu, Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Atlantis no Nazo, GradiusMakai Village, Solomon’s Key, Metroid, Castlevania, Adventure of Link, Bumping Sumo, Super Mario Bros. 3, Ninja Gaiden, Mega Man 2, River City Ransom, Double Dragon 2: The Revenge, Super Tamashito Luo, Final Fantasy ?, Dr. Mario, Downtown Nekketsu Monogatari, Downtown Soreyuke Daiundoukai, Mario Open Golf, Super Mario USA, Kirby’s Adventure 
 
   Mini Famicon 10 Kasım, Mini NES ise 11 Kasım tarihinde çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Assassin’s Creed Empire'dan İlk Ekran Görüntüsü Sızdı Razer Kraken Pro V2 ve Kraken 7.1 V2 Kulaklıkları Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

4.10.2016 04:18:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: dingo egret! Tasarımı hiç bozmayıp özüne sadık kalarak donanımı biraz daha çağdaş olsaymış keşke. Ne bileyim hiç değilse böyle wi-fi, web browser, klavye mouse desteği için bluetooth,
Sen çok yanlış gelmişsin.

BSC Misafiri

2.10.2016 20:29:08

0
Vay be artık böyle oyunlar şimdi oynadığımız oyunların içinde oluyor,Oyun içinde oyun nerden nereye..Bi 10 yıl sonra gerçek gibi oyunlar oynayabiliriz bile,bunu en çok uncharted 4 hissettirdi,Fazla birşey kalmadı..

2K

1.10.2016 14:08:13

0
Tasarımı çok güzel olmuş eğer nostalji diye aşırı yüksek fiyatla çıkarmazlarsa alınır, oynanır. Frame-rate, performans, bug, update, 4k nasıl çalıştıracak derdi yok mis gibi efsane oyunları aç oyna.

dingo egret!

1.10.2016 11:37:22

0
Tasarımı hiç bozmayıp özüne sadık kalarak donanımı biraz daha çağdaş olsaymış keşke. Ne bileyim hiç değilse böyle wi-fi, web browser, klavye mouse desteği için bluetooth,

pofpor01

30.9.2016 20:08:18

0
Alınır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız