Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

James Gunn, Suicide Squad'taki Bloodsport Karakterini Direkt Idris Elba İçin Yazdığını Söyledi

 
DC'ye ait karakterlerden oluşan Suicide Squad'ın ikinci filmi The Suicide Squad'ın yönetmeni James Gunn, film hakkında konuştu.
 
İkinci film, ilk filmin bir devamı olmayacak, hatta yeninden yapım tarzı bir şey olacak. İkinci filmde ilk kez bulunacak karakterlerden biri de Bloodsport. James Gunn da Idris Elba'nın Bloodsport karakteri hakkında konuştu. Söylediğine göre James Gunn senaryoyu yazarken ve karakteri yazarken kafasında direkt olarak Idris Elba varmış ve ona göre yazmış. 
 
Bloodsport, DC evreninde çok fazla bilinen bir karakter değil ne yazık ki. Ancak Idris Elba'nın oyunculuğu ile popüler olabilecek bir karakter. Idris Elba başarılı bir oyuncu olduğunu daha önce birkaç farklı yapımda göstermişti.
 
The Suicide Squad'ın vizyon tarihi 6 Ağustos 2021. Senaristliğini ve yönetmenliğini James Gunn üstleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber suicide squad ikinci film vizyon tarihi
Dead by Daylight'ın Yeni DLC'si Descend Beyond Çıktı Elizabeth Debicki, Guardians of the Galaxy 3 ile Birlikte Ayesha Rolüne Dönmek İstediğini Söyledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız