Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

James Bond'dan Yeni Video


 
 
     Activision ve Bizarre Creations, James Bond: Blood Stone için yapımcı günlüğü tadındaki "Behind the Scenes" videosunu yayınladı.
 
     James Bond: Blood Stone'un bu videosunda, daha önce yayınlanan videolardaki görüntülerin detaylandırılmaları yapılmış. Ayrıca oyunun bu videosunda, multiplayer ile ilgili ilk bilgiler de verilmiş.
 
     James Bond'un bu videosunda, oyunda siper almanın yanı sıra yakın dövüş seçeneklerinin de bulunacağını anlıyoruz. Çeşitli multiplayer modlarına sahip olacak oyunun bu videosunda, bir moddan bahsedilmiş. Videoya göre bu modda toplam 16 kişiden oluşan Mercenary ve MI6 takımları, birbirine karşı savaşacaklar. Videoda bu multiplayer modunda daha iyi seviyelere ulaşabilmek için için gereken takım oyununun önemine de yer verilmiş.
 
      Önümüzdeki Kasım ayında PC, PS3, Xbox 360 ve DS için çıkmaya hazırlanan James Bond: Blood Stone'un bu yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak James Bond Bizarre Creations Activision Aksiyon Yarış
Capcom, TGS'de 4 Yeni Oyun Duyuracak Nintendocu'nun 4.Sayısı Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quirah

13.9.2010 20:11:07

0
"James Bond: Blood Stone'un bu videosunda, daha önce yayınlanan videolardaki görüntülerin detaylandırılmaları yapılmış" Bilmiyorum haberi okudunuz veya videoyu izlediniz mi ama...

VuLTuRe*

13.9.2010 18:29:06

0
yahu bu video 2 hafta önce çıktı..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
James Bond: Blood Stone ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız