Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Injustice 2 - Batman vs Gorilla Grodd ve Superman vs Atrocitus

 
 
   DC kahramanları başarılı bir şekilde bir harmanlayan başarılı dövüş oyunu Injustice'in devam oyunu Injustice 2'den Batman, Gorilla Grodd, Superman ve Atrocitus karakterlerini gösteren yeni oynanış görüntüleri paylaşıldı. Birmingham'da gerçekleşen EGX esnasında PlayStation Access tarafından kaydedilen görüntülere yukarıdaki oynacıtıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
   Warner Bros ve NetherRealm Studios ortaklığıyla bizlere sunulacak Injustice 2'nin 2017 yılında çıkış yapması bekleniyor. Çıkacağı platformlar ise PlayStation 4 ve Xbox One.

Bu haberin bağlantısı
URL
DC. Injustice 2 PlayStation 4 Xbox One Warner Bros
Forza Horizon 3 ve Audi Birleşimi Xbox One “PS4 Pro'nun Gücü Hafife Alınıyor”
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

peters

27.9.2016 09:22:48

0
Video gizli.

Punisher155

26.9.2016 16:46:11

0
Oyun harika, hala daha ilk oyunu oynarım, herşeyini bitirdim Online takılıyorum arada, hatta mobil versiyonunda da oldukça iyi sevideyim, PC ile senkronize ettim bu sayede yaptığım başarımlarla Batman Beyond, Green Lantern New 52 gibi ekstra 5 kostümü de PC'de açtım. Oyun hastalık oldu bende, ancak ikinci oyun çok daha fena olmuş bu oyuna daha fazla kaptırabilirim gibi duruyor. Grafikler ve özellikle ışıklandırmalar baya etkileyici olmuş, seri çok güzel aşama kaydetmiş. Fazla hareket yeniliği yapmamışlar önceki oyuna göre, ufak değişimler olmuş özellikle Batman ve Superman için. Yani ilk oyunda uzman olan uzmanlığına yeni oyunda da kaldığı yerden devam edebilecek bu iyi olmuş. Super Move hareketlerini komple değiştirmişler çok güzel olmuş. Superman için Man of Steel filmindeki hareketini, Batman için ise Batman Returns filmini baz alarak yapmışlar harika da olmuş. Clash sistemi ilk oyunda biraz anlamsızdı bu oyundaki Clash sistemi gene daha mantıklı akla yatkın görünüyor. Kostümler mükemmel Batman'in yüz ifadesi genel görünümü ilk oyuna göre çok daha başarılı, tam Batman olmuş yani. Öte yandan ilk oyundaki gibi dizi/film kostümlerinin de geleceğini tahmin etmek zor değil. 2017'de çıkacak Justice filmindeki tüm kostümleri ve dizi evrenindeki Green Arrow, Flash, Supergirl, Atom, Black Canary gibi karakterlerin de kostümlerini getireceklerinden şüphem yok. Zaten Black Canary'nin Injustice 2'deki seslendirmesi Arrow dizisindeki Katie Cassidy(Black Canary/Laurel) tarafından yapıldığı haberini biliyoruz. Beklemedeyiz umarım oyun 2017'nin ilk çeyreğinde çıkar.

olağan_şüpheli

26.9.2016 16:36:21

0
bu grodd bi filmde ya da dizi de vardı. kanalizasyon da bir yerde saklanıyordu. hangi filmdi o ya ? Ninja kaplumbağalar da olabilir mi ?

PlayerX

26.9.2016 14:58:16

0
Habere ek olarak videonun sonunda yeni eklenen Harley Quinn ve Deadshot karakterlerinin tanıtım videosu var. Oynanış ilk oyuna oldukça benziyor, hatta Batman'in bazı hareketleri birebir kopyalanmış. Ama görsellik bakımından oyun çağ atlamış, harika görünüyor. Çıkış tarihini merakla bekliyoruz.

2K

26.9.2016 12:47:30

0
İlk oyunu da çok beğenmiştim hatta bir kaç ay öncesine kadar bile kalan 3,5 kişi ile online oynuyordum ve Injustice 2'yi de merakla bekliyorum bir çizgi roman sever olarak. NetherRealm tasarım konusunda kendini aşmış bir firma zaten önceden yaptığı işleri biliyoruz ve bu oyunda da oynadıkça armor, skin, gear artık ne derseniz açılacak biliyorum ama orijinal kıyafetleri hiç güzel gözükmüyor Superman annesine diktirmiş Batman'in para kalmamış da çer çöp ile yapmış gibi duruyor. Fakat bu düşüncem dediğim gibi sırf ilk kostümleri için geçerli yoksa videoda da gösterdiği gibi sonradan açılan gearlar gerçekten çok iyi. Onları da öylesine değil zaten çizgi romanlara göre yaptıkları belli oluyor Batman'in Batman Beyond kostümü giymesi gibi. Oynadıkça kazandığımız armorlar gücümüzü, savunmamızı güçlendiriyor bence çok iyi bir sistem online FPS oyunları gibi daha fazla oynayan, kazanan daha güçlü olacak. Onun dışında çok iyi gözüküyor, Mortal Kombat X ile başlamışlardı karakterler duruma, diyaloğa göre cevap veriyor konuşuyorlardı bunda da öyle olacak gibi en azından Batman ile Gorilla Grodd Wager yaparken söylediklerinden bunu çıkardım. Onun dışında pek sanmıyorum ama umarım birden fazla special move hareketi olur, her ne kadar iyi gözükseler ve kısa sürselerde bir süre sonra sıkmaya başlıyor.

gokhanvai

26.9.2016 11:57:53

0
Oyun gerçekten harika görünüyor. İlk oyunu oynamadım ama bunu almayı düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Injustice 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız