Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Ward'un %50'si Firmadan Ayrıldı


 
     Eminiz Activision da şu an pişman olmuştur. İşlerin bu noktaya gelebileceğini kim tahmin edebilirdi ki? Infinity Ward'dan ayrılanların sayısı 30'u geçmiş gibi görünüyor.
 
    3D Realms'in kurucularından George Broussard'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre bugün 4 kişi daha firmadan ayrıldı, böylece geliştirici ekibin neredeyse %50'si Infinity Ward'u terketmiş oldu. 
 
    Bu 4 kişinin isimleri açıklanmadı, ama büyük ihtimalle onlar da eski patronlarının EA bünyesinde kurduğu Respawn Entertainment'e katılacaklardır.
 
    Artık ortada Modern Warfare oyunlarını yapacak bir Infinity Ward'un kaldığını söyleyemeyiz, firmaya yeni gelen elemanlarla birlikte oluşacak ekip farklı bir Call of Duty sunumuyla karşımıza çıkacaktır.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
StarCraft II Mac Betası Amerika İçin Hazır BioShock 2 Metro Pack Trailer'ı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

30.4.2010 07:15:53

0
yeni bir ekibin kimseye faydası olmaz, bakış acıları daha farklı olacak ama bunu oyuncu sevecekmi? onu hep birlikte görücez activision şuanda ortaya zar atıyor ya tutacak yada bitecek. respawn entertainment a katılanlar, bence asıl kuralları onlar belirleyecek ve bu işten daha avantajlı çıkacaklar yapacakları yeni cod tarzı oyun, onları tanıyan ve neler yaptıklarını bilen oyuncular tarafından benimsenecek ve belkide cod un yerini alacaktır.

akabeyss

29.4.2010 14:37:31

0
sende haklısın :)

Bernhard

29.4.2010 11:11:30

0
Aslında orada anlatmak istediğim firma çalışanları bazı konularda hatalı olsa bile Activision'ın aşırı tepki vermesiydi. Evet bir bakıma suçladım diyebilirim :) (Alkan Adakaner)

akabeyss

29.4.2010 10:31:00

0
''Eminiz Activision da şu an pişman olmuştur'' derken kayıtsız aktivisionu suçlamış olmuyormusunuz? firmanın dağılmasının sorumlusunu bilmiyoruz. kimin haklı kimin haksız olduğunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız