Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinite Warfare'in Hikayesi Klasik Call of Duty Oyunlarının Uzunluğunda Olacak

 
   Bu yıl uzay temasıyla oyunculara sunulacak Call of Duty: Infinite Warfare'in hikaye modunun uzunluğu hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. 
 
   Infinity Ward Sanat Yönetmeni Brian Horton, Gamingbolt ile yaptığı röportajda hikayenin uzunluğu adına "Oyunun hikaye modu klasik Call of Duty oyunlarıyla kıyaslanabilir." şeklinde bir yorumda bulundu. Horton ayrıca bir farklılık olarak singleplayer'da isteğe bağlı görevlerin bulunacağını belirtti.
  
  Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğimiz Call of Duty: Infinite Warfare 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty Infinite Warfare FPS Activision
Mobil Platforma Dynasty Warriors Oyunu Duyuruldu Resident Evil 7'nin Demosu 2 Milyon İndirme Sayısına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

7.7.2016 02:51:55

0
Bende COD hayranı değilim ama sanırım şu sıralar COD'a laf atmak, beğenmediğini belli etmek moda olmuş durumda. E3'de bile ilk başta alkışlayan, bağıranlar vardı sonra COD logosu çıkınca hepsi sustu. BF1'i tabi ki daha merakla bekliyorum ama E3 de gösterdikleri video oldukça iyiydi, uzay gemisi ile çatışma daha sonra yeni eklenen bir kaç özellik ile uzayda düşmanları hook ile çekere kapışmak zevkli gözüküyordu.

Redunay

5.7.2016 15:52:42

0
Hiç bir oyun call of duty nin verdiği multiplayer zevkini veremez.

sawolverine

5.7.2016 00:54:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri İnsanların CoD'a olan tepkisi her sene değişmeyen grafiklere, 2008'den beri değişmeyen oynanışa, her yıl mutlaka bir CoD oyunu geliyor ve bir öncekine yeni senaryo, yeni silah, yeni mapler eklenmiş hali oluyor, geri kalanı tamamen aynı. Mesele şu, sen BO 3'ten çok zevk alıyor olabilirsin, lakin oynanış MW 2 ile aynı olduğundan ben iğreniyorum, 600 saat oynadıktan sonra bıktım çünkü. Bu şekilde oynadığınız oyunlara toz kondurmazsanız, eleştirtmezseniz ve satın almaya devam ederseniz fanboyluğunu yaptığınız firmada ar&ge ye 0 para ayırır, oyunu geliştirmesine gerek yok adamların, yıl olmuş 2016 texturelar CoD 4 ile aynı neredeyse yapmayın arkadaşlar...
Uçmalar kaçmalar çift zıplamalar bir sürü değişiklik geldi sürekli değişiklik yok dendiği için. Fps savaş oyununda ne gibi değişiklikler olabilir ki bilmiyorum. Bf3 bf4 bf hardline bunların aralarında devrim sayılabilecek değişiklikler mi var ? Texture oyunu oynarken çok göze çarpmıyor ama haklısınız yine bf nin de içeriği çok az iki oyun da farklı eksiklikleri barındırıyor. Cod her sene farklı ekipler tarafından yapılıyor yani aynı ekip bir senede oyun çıkarmıyor bo 2 ve bo3 arasında 2 oyun var . Her sene cod almak zorunda değiliz istediğimiz seriyi takip edebiliriz. Ayrıca bad company 2 nin Vietnam dlc sine bakarsak bf hardline ve star wars battlefront bf4 ün dlc si gibi. Bf serisi de nerdeyse cod kadar sık oyun çıkartıyor. Cod serisi olmasa ea, bf serisiyle cebimizin büyük düşmanı olur aynı şey tam tersi içinde geçerli. O yüzden iki seriyi de destekliyorum. Saygılarımı sunuyorum hocam.

*Meteora*

5.7.2016 00:25:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Heralde ya ana görev içerisinde alabileceğimiz yan görevler olacaktır, gidişat değişir ve görev uzar, ya da MW2'deki gibi bu görevi oyna/atla mantığında bir kaç görev olacaktır diye düşünüyorum.
Black Ops 2 gibi olur hocam bence

KoRnTuNeS

5.7.2016 00:02:36

0
aynen aslında arma falan gelse cidden harika oyunlar.

Wayward Son

5.7.2016 00:01:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

pcde online fps oyunu oynamıyorum dolayısıyla konsoldaki en gerçekçi online fps bf serisi. rainbow six var ama onda da maçlar 5 dakika sürüyor ve bir süre sonra sıkıyor o yüzden sattım. eğer başka alternatif varsa yeşillendir.
Insurgency konsola da geliyor. Onun dışında konsolda alternatif cidden yok.

KoRnTuNeS

4.7.2016 23:49:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

BF'ye gerçekçi diyen biri kesinlikle sıkıntılı, sorunlu hatta eksiktir. Hadi COD'u eleştirin anlarım da BF'yi "gerçekçi" diyerek yücelten adamın gördüğü tek FPS oyunu BF'dir. Hatta daha da ileri gideyim, eline tüfek dahi almamıştır. BF'de sanki koştura koştura 6-7 kill alınmıyor. Just Cause 3'ten ne farkı var BF'nin? İkisinde de uçaktan uçağa atlıyoruz. Aristo mantığıyla aynı oyunlar ;)
pcde online fps oyunu oynamıyorum dolayısıyla konsoldaki en gerçekçi online fps bf serisi. rainbow six var ama onda da maçlar 5 dakika sürüyor ve bir süre sonra sıkıyor o yüzden sattım. eğer başka alternatif varsa yeşillendir.

Karpuzcu.

4.7.2016 19:38:14

0
Ah keşke Cod 4 remaster çıkarmasaydınız da batışınızı keyifle izleseydim

BSC Misafiri

4.7.2016 18:23:20

+2
BF3'te K/D oranım 5.43, BF4'te 2.98, AW'de 1.4, BO3'te 1.1. Herkes BF daha zor oyun diyor acaba ben de mi bir sıkıntı var? Ha şunu da belirteyim BF1942'den beri BF, COD1'den beri COD oynuyorum.

Guest-4940C4673

4.7.2016 18:17:51

0
Gel artık gönlümüzün efendisi, dice oyun nedir görsünde adam olsun.

Wayward Son

4.7.2016 16:13:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: cikiacla cod sadece senaryosu için torrentten indirip oynayıp silinecek oyunlardan, ama bu son çıkan oyun torrentten indirmeye bile değmez, kota israfı olur. mplerini zaten mwnin üzerine dlc yükleyip yeni oyun diye yutturuyolar, tabi enayi çok her sene dlcye bi oyun parası veriyolar. neymiş bf3-4te takım oyunu yokmuş da bilmem ne. keşke bunu gerçek oyuncuların daha çok bulunduğu redditte neogafta falan yazsan da bütün dünyanın alay malzemesi olsan. açıkça desene codda dümdüz gidip tek seferde ölmeden 6-7 kill alıyom ama bfde hemen ölüyom takım oyunu nedir bilmiyom diye. alışmışsın codda tek başına oynamaya kill kasmaya, bfyi beceremeyince hemen oyuna b.k atmaca. gerçekçi değil demiş, aynen kardeş zaten savaşta koştura koştura gidip 6-7 kill alıyolar, bıçaklaya bıçaklaya gidiyolar, kısa sürüyo, kaos falan olmuyo zaten. herkes bfyi becerebilecek diye birşey yok, beceremiyosanda oyuna b.k atmanın lüzumu yok. oynayanlar biliyo zaten her iki oyununda ne olduğunu. size müstahak 10 senelik oyun motoruyla her sene yeni adıyla çıkan mwnin makyajlanmış hali.
BF'ye gerçekçi diyen biri kesinlikle sıkıntılı, sorunlu hatta eksiktir. Hadi COD'u eleştirin anlarım da BF'yi "gerçekçi" diyerek yücelten adamın gördüğü tek FPS oyunu BF'dir. Hatta daha da ileri gideyim, eline tüfek dahi almamıştır. BF'de sanki koştura koştura 6-7 kill alınmıyor. Just Cause 3'ten ne farkı var BF'nin? İkisinde de uçaktan uçağa atlıyoruz. Aristo mantığıyla aynı oyunlar ;)

cikiacla

4.7.2016 14:45:41

+7
cod sadece senaryosu için torrentten indirip oynayıp silinecek oyunlardan, ama bu son çıkan oyun torrentten indirmeye bile değmez, kota israfı olur. mplerini zaten mwnin üzerine dlc yükleyip yeni oyun diye yutturuyolar, tabi enayi çok her sene dlcye bi oyun parası veriyolar. neymiş bf3-4te takım oyunu yokmuş da bilmem ne. keşke bunu gerçek oyuncuların daha çok bulunduğu redditte neogafta falan yazsan da bütün dünyanın alay malzemesi olsan. açıkça desene codda dümdüz gidip tek seferde ölmeden 6-7 kill alıyom ama bfde hemen ölüyom takım oyunu nedir bilmiyom diye. alışmışsın codda tek başına oynamaya kill kasmaya, bfyi beceremeyince hemen oyuna b.k atmaca. gerçekçi değil demiş, aynen kardeş zaten savaşta koştura koştura gidip 6-7 kill alıyolar, bıçaklaya bıçaklaya gidiyolar, kısa sürüyo, kaos falan olmuyo zaten. herkes bfyi becerebilecek diye birşey yok, beceremiyosanda oyuna b.k atmanın lüzumu yok. oynayanlar biliyo zaten her iki oyununda ne olduğunu. size müstahak 10 senelik oyun motoruyla her sene yeni adıyla çıkan mwnin makyajlanmış hali.

BSC Misafiri

4.7.2016 14:44:25

+3
İnsanların CoD'a olan tepkisi her sene değişmeyen grafiklere, 2008'den beri değişmeyen oynanışa, her yıl mutlaka bir CoD oyunu geliyor ve bir öncekine yeni senaryo, yeni silah, yeni mapler eklenmiş hali oluyor, geri kalanı tamamen aynı. Mesele şu, sen BO 3'ten çok zevk alıyor olabilirsin, lakin oynanış MW 2 ile aynı olduğundan ben iğreniyorum, 600 saat oynadıktan sonra bıktım çünkü. Bu şekilde oynadığınız oyunlara toz kondurmazsanız, eleştirtmezseniz ve satın almaya devam ederseniz fanboyluğunu yaptığınız firmada ar&ge ye 0 para ayırır, oyunu geliştirmesine gerek yok adamların, yıl olmuş 2016 texturelar CoD 4 ile aynı neredeyse yapmayın arkadaşlar...

Vernon Schillinger

4.7.2016 12:07:50

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Don Drapper Bu Battlefield fanları fena bıktırdı yav. Cod'un multisi bence Bf'den daha sağlam ve dengeli. Son iki oyunun konseptini ve jetpack tarzını bende hiç sevemedim ama son iki oyuna kadar Cod multi olarak hep istediğimi verdi bana. Oysa Battlefield 3 ve 4 istediğimi vermeyi bırak beni fps oynamaktan soğuttu. O kadar kaos, o kadar çorba dönen maçlar, galibin tamamen şans eseri galip olduğu, oyunun hızından başımın döndüğü oyunlardı... Herkesin dengesiz diye yerdiği Cod Ghosts bile Bf3, 4'ten milyon kat daha dengeliydi. Daha yavaş bir oynanış sunuyordu. Battlefield serisinin son güzel oyunu Bad Commpany 2 bence. Hala oynarım bir gün bile 3 ve 4'teki saçma maçlara rastlamadım.
Battlefield 3, galibin şansla belli olduğu bir oyun mu? Şaka mısınız siz? Oyundan bir gıdım anlamıyorum demiyorsunuz, içi boş ve yanlış yorumlarda bulunuyorsunuz. Sağda solda ben gerçek bir oyuncuyum havalarına girmenizde trajikomik. Cod ve bf oyunlarının verdiği haz kişiden kişiye değişir. Bf'ye alışkın biri cod'a adapte olmakta zorlanabilir ya da tam terside olabilir. Her iki oyunuda çok iyi oynayan insanlarda bilirim; ama kendi kusurunuzu oyuna mal etmek gerçek bir oyuncunun davranışı değildir.

_GRKM_

4.7.2016 12:05:00

+2
Bu sene BF1 deyiz..

Antiboy

4.7.2016 11:57:29

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Don Drapper Hayır arkadaşım Cod o hızına rağmen Bf3 ve 4'den daha yavaş bir oyun. Bf3 ve 4'te 64 kişilik haritalarda veya team deatchmatch'larda öyle hızlı kaos oyunları dönüyor ki o oyunlardan kalkıp Black Ops'a, Cod 5'e, Cod 4'e falan geçince kafam rahatlıyor ve rahat, rahat oynuyorum. Battlefield serisinde biraz daha ağır olan oyun Bad Company 2'ydi. Ama Bf3, 4 ve yeni çıkacak Bf1 videolarına ağır oyun diyen bence oyunlardan gram anlamıyor. Ayrıca gerçekçi deniyor bu oyunlara. Gerçekten çok komik bu. Bunu diyen Bf2 Pr, Rising Storm falan oynasalar diyemezler böyle bir lafı.
Tüm dünya yanlış sen dogru kardeşim Sana inanıyoruz

mementopolis

4.7.2016 11:07:14

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Don Drapper Bu Battlefield fanları fena bıktırdı yav. Cod'un multisi bence Bf'den daha sağlam ve dengeli. Son iki oyunun konseptini ve jetpack tarzını bende hiç sevemedim ama son iki oyuna kadar Cod multi olarak hep istediğimi verdi bana. Oysa Battlefield 3 ve 4 istediğimi vermeyi bırak beni fps oynamaktan soğuttu. O kadar kaos, o kadar çorba dönen maçlar, galibin tamamen şans eseri galip olduğu, oyunun hızından başımın döndüğü oyunlardı... Herkesin dengesiz diye yerdiği Cod Ghosts bile Bf3, 4'ten milyon kat daha dengeliydi. Daha yavaş bir oynanış sunuyordu. Battlefield serisinin son güzel oyunu Bad Commpany 2 bence. Hala oynarım bir gün bile 3 ve 4'teki saçma maçlara rastlamadım.
Sanirim Cod'daki Hizli oynanis yüzünden Bf'ye adapte olamayan biri daha. Burada Cod Hizli , Bf Yavas bir oyun olmasi gerekiyordu sanirim :D .

Sıkörtıl

4.7.2016 03:47:03

+1
Konuda yine Call of Duty'e hakaretler ve Battlefield'a methiyeler bekliyordum ancak tam tersiyle karşılaştım. Açıkçası biraz da mutlu oldum. Call of Duty 2 ve Battlefield 2 ile başladım bu iki seriye ve oldukça da zevk aldım zamanında. Hatta ara sıra arkadaşlarımla toplanıp hala Call of Duty 2 oynamaya gideriz, delicesine de eğleniriz. Black Ops, World at War, Modern Warfare ve Advanced Warfare senaryo olarak, oynanış olarak oldukça güzeldi. Özellikle Black Ops'u oynarken öyle çok etkilenmiştim ki senaryodan, artık kendim sayıklamaya başlamıştım "Dragovich, Kravchenko, Steiner... All Must Die!" diye. Her ne kadar teknoloji nefretinin gölgesinde kalsa da Advanced Warfare sunulabilecek en güzel senaryolardan birisini sunmuştu yine. Troy Baker ile Jack Mitchell, Kevin Spacey ile Jonathan Irons bence oldukça güzeldi. Tabi birde Ghosts var. Biraz daha bağlayıcı bir senaryoyla bence daha başarılı olabilirdi bu oyunda. Köpeği yönlendirmesi bile zevkliydi aslında tabi Call of Duty'nin araçlar vs içerisinde rahat rahat 4 yönlü hareket yerine sadece ileri geri hareket kısıtlamalarını çıkarırsak. Öte yandan Battlefield'ın sınıf ayrımı, hepsinin kendini özgü özellikleriyle oynaması ve ekip oyunu olması ayrı zevkli. Senaryo olarak zayıf olsa bile -Call of Duty'e nazaran- Metroda başlayan kovalamaca ile Battlefield 3'ün oynayışı beni başta çokça zorlamıştı. Hele ki üstgeçitli bölümde kafayı yemek üzereydim defalarca oynamıştım. Battlefield 4'te senaryo biraz daha ilerlemişti ama yinede akılda kalıcı olamadı benim için. Son sahnedeki farklı son seçimini unutamam tabi. Güzel bir ayrıntıydı. Multiplayerına gelince de geniş alan ve daha kalabalık server imkanı Call of Duty'e göre farklı tat veriyordu. Öncesinde söylediğim gibi sınıf özelleştirmeleri, silah modifikasyonları vs ile ikisininde tadı birbirinden farklı. Birde Hardline var tabi. Oyun EA tarafından Battlefield Hardline değilde sadece Hardline olarak çıksa başarılı bulunabilirdi ancak fragmanlarla beklentiyi biraz fazla yükseltip fos çıktı. Dizi tadında 10 bölümlük zevkli bir oyun, oynanır mı? Oynanır ama Battlefield olarak değil Hardline olarak. Fragmandaki kadar hareketli olsaymış keşke dedim oyunu oynarken. Yinede arkadan yaklaşıp "Freeze" demekte güzel. Sonuç olarak bu senenin iki oyunu da efsane olabilir. İki oyunu da rezil rüsva olabilir. Her halükarda yine insanlar ayrılacak COD - BF tarafları şeklinde. Boş verin Battlefield'ı Call of Duty'i zevkini çıkarın sadece. Her halükarda yine bir "Haters gonna hate" ortaya çıkacak.

cemecem21

4.7.2016 02:19:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Heralde ya ana görev içerisinde alabileceğimiz yan görevler olacaktır, gidişat değişir ve görev uzar, ya da MW2'deki gibi bu görevi oyna/atla mantığında bir kaç görev olacaktır diye düşünüyorum.
Ya da görev öncesi ekstra görev verir, oyuncu isterse yapar. Misal, bir bina baskını ve binayı temizleyip rehineleri kurtarmak ana görevken orada gizli bir belge aramak oyuncunun isteğine bırakılır. Kafa karıştırıcı çünkü birden fazla uygulama metodları var. Zaten bu yüzden merak ediyorum.

Wayward Son

4.7.2016 00:37:01

+4
quote:

Orjinalden alıntı: sawolverine
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Şu sığ hatta sığırca kutuplaştırma yorumlarından bıkkınlık geldi. He her COD haberinde kötüleyerek, her BF haberinde göklere çıkarak çok ilginç yorumlarda bulunuyorsunuz. Havalara uçuyorum "oha lan bu nasıl yorum!" diyerek. Genellemeye gel, neymiş torrentçi kesim COD oynarmış. Her iki oyunu da alan biri olarak bi tarafımla gülüyorum şu an.
Cod haberi altında iyi yorumlar da görmek nasip oldu. Bf3 ve bf4 Premium sahibiyim ama cod bo3 te daha çok eğlendim.ama hem keriz olduk hem çoluk çocuk oyunu diye yüzlerce yoruma maruz kaldık. Bo3 ün içeriği gerçekten doluydu, splint screen oynanması silahların üzerine istediğiniz camoyu kendinizin oluşturabilme imkanınız, 2 ayrı zombi modu karakter özelleştirmeleri içeriklerin neredeyse tümünü oynayarak açabilmek vb.. işten öğlen gelip 10-15 dakikalığına açıp oynayabiliyorsunuz,stres atmak için birebir oyun. Param olursa hem bf yi hem codu alırım bu sene.ama bf alırsanız Premium da almak gerekiyor çünkü oyunun içinde sizden daha farklı silahla bıçakla camoyla şunla bunla oynayan adamlara maruz kalıyorsunuz f2p oyun gibi. iki oyunun da eleştirilecek ve övülecek yerleri var ama daha oyunlar çıkmadan birine çöp birine efsane demek mantıklı gelmiyor.
Millete sırf oyun alıyor diye "keriz", "çocuk" gibi abuk subuk etiketler yapıştırabilecek yegane insan, yine aynı sıfatlara sahiptir. Bizim hiç yargılama yeteneğimiz yok zaten. Call of Duty ve Activision isimlerini gördüğümüz anda hipnotize olup direkt "Satın Al" butonuna tıklıyoruz. Oyunu da Bugs Bunny misali hipnoz olmuş, dönüp duran gözlerle oynuyoruz; zevk almak falan hak getire. Bağımlıyız yav o derece. "Gerçekçi" denilen BF'de millet uçaktan atlayıp RPG ile helikopter düşürüp üzerine tekrar bıraktığımız uçağa geri dönebiliyoruz. Ya da yine "gerçekçi" olacağı söylenen, bu yüzden ne hikmetse WW1 oldu diye dil içinde bırakılan BF1'deki sniper oynanışını hiç görmemişler sanırım. Ya da V8 takılı gibi giden tankları. COD'a çocuk oyunu, BF'ye yetişkin oyunu diyen zevatları Insurgency, Arma ya da Squad gibi oyunlarda görmek isteriz. Cidden bak. Hani merak ediyorum ne hissedecekler acaba tek mermi ile öldüklerinde veya diplerinde patlayan bir bomba ile "gerçekçi" bir şekilde yamulduklarında. "Çocuk oyunu değil" dedikleri BF'de, yanına roket isabet edince sağ kalabiliyorsun. Evet. BF severim, BC serisini daha çok severim. COD sık sık oynarım. Ancak keşke şu cahil cühela velet tayfası olmasa da her COD haberinin altında "ZAAAAAAAAAAAA BF DAHA İYİ XD" minvalinde sığ yorumlar görmesek. "COD'un yapısı çok hızlı, BF daha oturaklı" deseler, "Ben fütüristik tema istemiyorum" diye gelseler keşke. Sorsan K/D'si de 0.6 falandır. Neyse ben Stellaris'e döneyim. Aman ona da "grafikleri kötü" diye çamur atar şimdi bunlar.

nemesis16

4.7.2016 00:31:40

0
yine yok satıcak ama bu sene uzay flan ben almıcam arkadas bf 1 alıcam zaten belki indirmde çakarım ahh mw 2 nerdeee not bf oyuncusuyum bu oyuna para vermek kerizlik deiğildir ozman bütün oyunlara para vermek kerizlik olur Oyun sonucta :=)

sawolverine

3.7.2016 23:59:03

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Şu sığ hatta sığırca kutuplaştırma yorumlarından bıkkınlık geldi. He her COD haberinde kötüleyerek, her BF haberinde göklere çıkarak çok ilginç yorumlarda bulunuyorsunuz. Havalara uçuyorum "oha lan bu nasıl yorum!" diyerek. Genellemeye gel, neymiş torrentçi kesim COD oynarmış. Her iki oyunu da alan biri olarak bi tarafımla gülüyorum şu an.
Cod haberi altında iyi yorumlar da görmek nasip oldu. Bf3 ve bf4 Premium sahibiyim ama cod bo3 te daha çok eğlendim.ama hem keriz olduk hem çoluk çocuk oyunu diye yüzlerce yoruma maruz kaldık. Bo3 ün içeriği gerçekten doluydu, splint screen oynanması silahların üzerine istediğiniz camoyu kendinizin oluşturabilme imkanınız, 2 ayrı zombi modu karakter özelleştirmeleri içeriklerin neredeyse tümünü oynayarak açabilmek vb.. işten öğlen gelip 10-15 dakikalığına açıp oynayabiliyorsunuz,stres atmak için birebir oyun. Param olursa hem bf yi hem codu alırım bu sene.ama bf alırsanız Premium da almak gerekiyor çünkü oyunun içinde sizden daha farklı silahla bıçakla camoyla şunla bunla oynayan adamlara maruz kalıyorsunuz f2p oyun gibi. iki oyunun da eleştirilecek ve övülecek yerleri var ama daha oyunlar çıkmadan birine çöp birine efsane demek mantıklı gelmiyor.

kaplan3461

3.7.2016 23:57:03

0
Bu sene traş call of duty

Metal-Gear

3.7.2016 23:51:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: cemecem21 İsteğe bağlı görev olması ilginç. Nasıl uygulayacaklarını merak ettim doğrusu.
Heralde ya ana görev içerisinde alabileceğimiz yan görevler olacaktır, gidişat değişir ve görev uzar, ya da MW2'deki gibi bu görevi oyna/atla mantığında bir kaç görev olacaktır diye düşünüyorum.

cemecem21

3.7.2016 23:34:25

0
İsteğe bağlı görev olması ilginç. Nasıl uygulayacaklarını merak ettim doğrusu.

Antiboy

3.7.2016 22:56:12

+3
Pre order verdim para benim kimseyi ilgilendirmez saolsun bu sitede cod a laf atmakta kendini bişiy zannetmeye döndü gidin bf4 oynayın çıkıncada bf1 oynayın biz sizin oyununuza laf atmıyorsak sizde bizim oyunumuza laf atmayacaksınız Zevkler ve Renkler Tartışılmaz Evet Cod u savunuyorum Şuraya Codu neden sevmiyorsunuz die yazsam Sırf her sene Çıkıyor de Sağda solda özenip cevap yazcak adam biliorum

BerkayShady

3.7.2016 22:47:11

0
Gerçekten bu oyuna para vericek kerizler olduğuna inanmak güç

KoRnTuNeS

3.7.2016 22:43:53

+2
bana göre cod kolay oynanabilir ve arka arkaya kolay kill alabilme yapısı yüzünden baya seviliyo. insan baya gaza geliyo, sürekli daha iyisini yapma çabası yüzünden tekrar tekrar oynuyo. ben konsolda fps oynamayı cod mw serisi sayesinde öğrendim. ilk zamanlar bf3ü denemiştim ama becerememiştim. çünkü bfnin yapısı coda göre çok karmaşık. codda tek başınasın tdm oynasan bile kill kasıyosun, bu basit yapısı yüzünden daha çok yaşça küçük oyunculara kolayca hitap edebildiğinden daha çok sattığını düşünüyorum. ps4ten sonra bf4 oynamaya başladım, takım oyununu ve sınıfların görevlerini yapması gerektiğini kavradım. oyunun bu kooperatif yanı çok hoşuma gitti. bfye alıştıktan sonra coda dönemedim tabi, tabi bunda her sene aynı oyunun uzaylısını çıkaran activisionun da rolü vardır. ayrıca cod serverlarında daha ilkokula giden veletlerin birbirleri ile küfür kıyamet konuşmaları hiç hoşuma gitmedi. bf de hiç böyle birşeye denk gelmedim. daha çok takım içi yardımlaşma oluyo bfdeki konuşmalarda.

Wayward Son

3.7.2016 22:23:02

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri burda codu savunan tayfanın sebebi belli torrentçi kesim senaryo cod da var ee haliyle millet codu tutuyor bf1 multi orjinal alan kesimin hedefinde var o yüzden communitysi de daha iyi
Şu sığ hatta sığırca kutuplaştırma yorumlarından bıkkınlık geldi. He her COD haberinde kötüleyerek, her BF haberinde göklere çıkarak çok ilginç yorumlarda bulunuyorsunuz. Havalara uçuyorum "oha lan bu nasıl yorum!" diyerek. Genellemeye gel, neymiş torrentçi kesim COD oynarmış. Her iki oyunu da alan biri olarak bi tarafımla gülüyorum şu an.

BSC Misafiri

3.7.2016 21:42:47

0
burda codu savunan tayfanın sebebi belli torrentçi kesim senaryo cod da var ee haliyle millet codu tutuyor bf1 multi orjinal alan kesimin hedefinde var o yüzden communitysi de daha iyi

huseyinekrem

3.7.2016 21:37:38

0
Multi tarafını bf1 çalacak zaten. Adam akıllı senaryosu olan çok fazla oyunda kalmadı hani. Oradan yürürlerse tutar da, o kadar pahalıya satmamaları lazım.

Y@KI$IKLII

3.7.2016 21:33:04

0
Battlefield 1 bu sene COD ' u ezecek !

HIGHER

3.7.2016 21:16:00

0
bu ne saçma cevap 4 saat sürende var 12 saat sürende

Vernon Schillinger

3.7.2016 21:15:18

+1
Güzel modern warfare serisi ne güzel 3 bölüm işlenmişti. Su,obez veledleri kendine çekmek için işlenen uzay temasından midem bulandı. Coll of doty cok oyo oyon hohoho.

emocelik54

3.7.2016 21:10:04

+10
no one cares
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Infinite Warfare
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız