Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyper Gunsport Konsollar ve PC için Yayınlandı

 
 
Geliştirici Necrosoft Games, Hyper Gunsport'un Steam ve Itch.io üzerinden Xbox Series, Xbox One, Switch ve PC için yayınlandığını duyurdu. PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleri ise 28 Aralık'ta piyasaya sürülecek.
 
Hyper Gunsport tamamen arcade aksiyonuyla ilgili! Hyper Gunsport, rakip takım da aynısını yapmaya çalışırken, amacın topu değişen zorluktaki hedeflere doğru atmak olduğu, işbirliğine dayalı, rekabetçi bir aksiyon oyunudur. Top fileyi her geçtiğinde puan değeri yükselir, bu nedenle daha uzun voleybollar daha büyük puanlar ve daha yüksek bahisler anlamına gelir.
 
Hyper Gunsport, insanların çatışmalardan bıktığı ve tüm silahların yasaklandığı bir gelecekte geçiyor. Ülkeler arasındaki anlaşmazlıklar artık The World's Game: Gunsport ile çözülüyor. Silahlar artık sadece tek bir şey için kullanılıyor, o da topu kaleye atmak. Zarar verebilecek silahlar artık yok.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hyper Gunsport Xbox Series Xbox One Switch PS4 PS5
Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga Koleksiyonu'nun ilk Güncellemesi Sizlerle! Yandan Kaydırmalı Aksiyon Platform Oyunu Elypse, 2023 Yılında Konsollar ve PC için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız