Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hüzünlü Mumya'nın Laneti Sizi de Saracak


     Riot Games'in başarılı oyunu League of Legends beşinci sezon, yeni külüpler ve özellikle ülkemizdeki gelişmeler ile son dönemde oldukça yoğun bir dönem içerisine girdi. Yapılacak olan turnuvalarla birlikte bu yoğunluğa devam edecek olan Riot Games, oyunun ilk müzik albümünü de geçtiğimiz saatlerde yayınladı.
 
     Azımsanmayacak bir oyuncu sayısına sahip olan League of Legends'ı sevmeyebilirsiniz, hatta nefret dahi edebilirsiniz ama Riot Games'in oyunun promo çalışmalarında yaptığı işleri de kabul etmek gerekiyor. Daha önce karakterlere özel çıkardıkları kliplerin yanı sıra Imagine Dragons gibi ünlü gruplarla da çalışan ekip, müzik albümünde gene başarılı tınılara imza atmış. 
 
     Müzik albümünü buradan bedava indirebilir ya da tüm parçaları ayrı ayrı dinleyebilirsiniz. Albümle birlikte yayınlanan "Hüzünlü Mumya'nın Laneti" parçasına ve klibine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Dragon's Dogma Online Duyuruldu (Detaylarla Güncellendi) The Order: 1886'nın Türkçe Çevirisi Tamamlandı

stun

27.1.2015 14:32:29

0
lol oynuyorum.. bu hero yu sevmiyorum ama bana hitap etmiyor.. müzik güzel olmuş...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız