Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble'ın Yeni Kampanyasında Red Faction: Guerrilla ve Daha Fazlası Sizi Bekliyor


       Humble'ın haftalık düzenlediği oyun kampanyasının bu haftaki konuğu Nordic Games oyunları oluyor. Humble Weekly Bundle: Nordic Games 3 adlı kampanya dahilinde pek çok oyunu uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.
 
       Kampanyayla birlikte en az 1 dolar ödeyerek Silent Storm Gold Edition, Chaser, Jagged Alliance 1 Gold Edition ve SuperPower 2 Steam Edition'a sahip olabilirsiniz. Ödediğiniz miktar ortalamayı geçtiği takdirde (şu an için 5.63 dolar) Desperados: Wanted Dead or Alive, Desperados 2: Cooper’s Revenge, MX vs. ATV Unleashed, Black Mirror, Black Mirror 2, Black Mirror 3 ve Red Faction Guerrilla Steam Edition'a da sahip olabilirsiniz.
 
      Son olarak ödediğiniz miktar 10 doları da geçerse tüm bu oyunların arasında The Book of Unwritten Tales 2 de ekleniyor.  Bu kampanyayla birlikte hastanedeki çocukların oyun oynayabilmesi için hastanelere oyun ve konsol desteği sunan Child's Play ve dünya çapında çocukların haklarını savunan yardım kuruluşu Save the Children'a yardım edebileceğinizi belirtip doların an itibariyle yaklaşık 2,89 TL olduğunu hatırlatalım. Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak humblebundle.com yıkım gerilla tps fizik
ARK: Survival Evolved'un Toplam Satışları 2 Milyonu Geride Bıraktı The Sims 4 Artık Tamamen Türkçe!

Megathrone26

9.10.2015 18:21:45

0
çok da iyi oyunlar yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Faction: Guerrilla
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız