Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Games RPG Oyunu Stray Gods: The Roleplaying Musical'i Steam'de Yayınlayacak

 
 
Humble Games, Summerfall Studios'un hikaye odaklı macera ve etkileşimli müzik oyunu Stray Gods: The Roleplaying Musical'i Steam üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu. Daha önce Chorus: An Adventure Musical olarak biliniyordu.
 
Cinayet. Tanrılar. Romantik duygular. Grup çalışması. Yunan tanrılarının aramızda gizli etkileşimli bir rol yapma oyunu. Son İlham Perisi'nin ölümünün gizemini çözün. Bu hareketli destanın nasıl şekilleneceğini seçmek sana kalmış. Yeni keşfettiğin müzikal güçlerinizi kullanın. Perde nasıl inecek? 
 
RPG'lerin DNA'sından inşa edilen seçim ve sonuç. Stray Gods: The Roleplaying Musical, aradığınız cevapları ortaya çıkarmak için atıldığınız hikayedir.

Hiçbir gösteri aynı değildir. Birden fazla oyun, tamamen farklı müzik deneyimleriyle sonuçlanacak. Yıldız olun ve sahne görevlisi görevini icra edin. Anlatmak istediğiniz hikayenin perdesini siz kapatın.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ritim müzik macera
Aksiyon Platform Oyunu Moonscars PC için Duyuruldu Aksiyon Macera Oyunu Ghost Song PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız