Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman'ın Kutulu Sürümü 2017'de Çıkacak


    Square Enix'in yayıncılığını yaptığı ve IO Interactive'nin geliştirdiği bölümler halinde oyunculara sunulan Hitman, 11 Mart 2016'da ilk bölümüyle çıkış yapmıştı.

    IO Interactive, Hitman'ı 31 Ocak 2017'de kutulu olarak piyasaya süreceğini duyurdu. Day One Edition olarak adlandırılan sayılı ve ilk dağıtılan ürünler özel olarak bir metal kutuda olacaklar. Bu sürüm oyunun ilk sezonunu yani toplamda altı bölümü içinde barındıracak. Buna ek olarak, oyunun müzik albümü gibi bazı ekstra içeriklerde bu kutulu sürüme dahil olacak.

    Hitman için şu ana kadar dört bölüm yayınlandı, bu sene içerisinde iki bölüm daha yayınlanacak ve ilk sezon altı bölüm ile tamamlanacak.

    Hitman'ın kutulu sürümünün fiyatı ise PS4 ve Xbox One'da 60$ PC'de ise 50$ olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
The Witcher 3'ün Sesleri ve Müzikleri Nasıl Hazırlandı ? Assassin’s Creed: The Ezio Collection'ın Görseli Sızdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

1.9.2016 16:11:02

0
Sırf bizim ülkemizde olan bir 'güzellik' konsol oyunların daha pahalı olması durumunu adamlar niye yapmış anlamadım. Fakat Hitman seven biri olarak 'ne o öyle bölüm bölüm' deyip tam sürüm çıksın hem ucuzlamış olur alırım diyordum fakat bunu alsak bile 1.sezon dediklerine göre tam olmayacak oyun.

MiyopBey

31.8.2016 20:00:17

0
Niye, konsolda niye daha pahalı? Zaten Türkiye'de iyice artıyor, yazık değil mi bize ya. PS4'ün ve Xbox'ın yenileri de çıkıyor. Uzun ömürlü olmayacaksa ne anlamı kaldı konsol kullanmanın, bide 10 dolar fazladan istiyorlar. İlla şu PC'lerde oynatmaya zorluyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız