Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman geliştiricisi IO Interactive'in Yeni Oyunu Xbox'a Özel Olabilir

 
 
Hitman stüdyosu IO Interactive tarafından geliştirilen fantezi rol yapma oyununun Xbox konsoluna özel olabileceği ortaya çıktı. Bu bilgi Microsoft'un Activision Blizzard satın alımıyla ilgili devam eden davanın bir parçası olarak paylaşılan belgeler arasında aldı.
 
Stüdyonun yeni oyununun kod adı "Project Dragon" 
 
 
 
IO Interactive tarafından geliştirilen fantezi rol yapma oyunu "Project Dragon" IGN tarafından tespit edilene göre PC platformunun yanı sıra konsol tarafında Xbox'a (Xbox Series X|S) özel olacak. Hem rol yapma hem de nişancı unsurlarını bünyesinde barındıracak oyun fantezi bir dünyayı oyunculara sunacak.
 
Project Dragon ilk olarak Nisan 2021'de ortaya çıktı. İlk etapta oyunun Microsoft ile ortak bir şekilde geliştirilerek Xbox'a özel birinci taraf olarak yayınlaması bekleniyordu. Ancak o zamanlar bu bir iddiadan ibaretti. Şimdi ise bu söylenti belgelerle beraber doğrulanmış görünüyor.
 
Ejderha temalı yeni bir IP olarak karşımıza gelmesi planlanan yapım belgelere göre PC ve Xbox Series X|S konsollarına çıkmayı bekliyor. Yeni oyunun her oyuncuya farklı bir deneyim sunacağı ek olarak büyücülerden, kertenkelelere oradan da hırsız krallara kadar çok çeşitli tehditlerin olacağı belirtiliyor.
 
IO Interactive ayrıca şu anda Project 007 adlı resmi ve lisanslı bir James Bond oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Project Dragon
Steam'den Sonra Ubisoft Connect için de Tasarım Değişikliğine Gidiliyor: İşte Detaylar Saf Aksiyona Dalabileceğiniz Yeni Bir Oyun Geliyor: Bloodhound
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

28.6.2023 11:29:36

0
Time ex dir büyük ihtimal.

BSC Misafiri

27.6.2023 23:04:08

0
ne yapsalar oynarım müthiş bir yapımcı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız