Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman GO'nun Airport Güncellemesi Android için Geldi


     Sqaure Enix'in mobil platformlar için çıkardığı Hitman: GO, başarı yakalamış oyunlar arasında. Geçtiğimiz haftalarda oyun için yeni bir güncelleme iOS için gelmişti. Airport adındaki bu güncelleme nihayet Android cihazlar için de geldi.
 
      Airport güncellemesi oyuna yeni oynanış dinamikleri, yeni düşmanlar içeren 15 yeni bölüm, sıranızı es geçme özelliği (skip turn) ve "Sivil Modu" gibi yenilikler getiriyor. 10,49 TL karşılığında sahip olabileceğiniz oyunun Google Play sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman Hitman Go Square Enix Square Enix Montreal IO Interactive Mobil
Titanfall DLC'si için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Middle Earth: Shadow of Mordor'un Ön Sipariş İçerikleri Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Apoc

20.7.2014 00:38:02

0
android'deki tek suikast temalı oyun diye biliyorum

Babblebabble

19.7.2014 23:57:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci Pc versiyonu steam'de indirimliyken 5 dolar oluyor, mobil versiyonuyla neredeyse aynı. Bu fiyatlandırmaları nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Hiç adı duyulmayan bir şirket, ilk yaptığı platformer oyununu $5'a 50k-100k arası satmışsa, Square Enix, Hitman GO gibi bir profesyonel oyunu bırakında $5'a satsın (diyorum gerçi ama ben de satın almadım oyunu açıkçası).APK olarak normal 5 bölümü bitirdim.Ama oyunu silip update'i kurunca bölümler gitti şimdi freedom ile açamıyorum bölümleri google+'a bağlanmıyor.Çözümünü bilen varsa pm atarsa sevinirim

BSC Misafiri

19.7.2014 19:54:14

0
Hitman 6'yı doğru dürüst yapın da ne yaparsanız yapın..

Blood Money

18.7.2014 17:32:54

0
Hitman Blood Money'den flatline bölümü gelse keşke yada a new life.

Usbehci

18.7.2014 17:18:34

+1
Pc versiyonu steam'de indirimliyken 5 dolar oluyor, mobil versiyonuyla neredeyse aynı. Bu fiyatlandırmaları nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman GO
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız