Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hextech Mayhem: A League of Legends Story Switch ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Riot Forge ve geliştirici Choice Provisions, 16 Kasım'da Switch, PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) ve Netflix mobil için için çıkacak olan ritim-koşu aksiyon oyunu Hextech Mayhem: A League of Legends Story'yi duyurdu.
 
Hextech Mayhem'de kullanabileceğin özel bir Afet Ziggs Kostümü'ne sahip olmak için hemen ön satın alım yap. Engellerin üzerinden atlarken, düşmanlardan kaçınırken ve şehri müzikli kargaşaya boğarken bombalarını ritme göre at.
 
Doğaçlama yapmayı mı seviyorsun? Gelişine Kargaşa sistemi sayesinde yönlendirmeler dışındaki fırsatları da kullanarak kendi kargaşanı bestele. Ne kadar patlama, o kadar fazladan puan. 
 
Gücünü büyü ve bilimden alan Piltover şehrinin sokaklarında koştur... ve geçtiğin her yeri tutuştur! Ritim ustalığının ortaya çıkardığı patlamalar ve gümlemelerle unutulmaz bir gösteri seyret. 
 
Steam sayfası
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Project Buramato için Alfa Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı Pokemon Brilliant Diamond and Shining Pearl için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız