Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hero’s Song İptal Edildi, Pixelmage Games Kapanıyor

 
   Pixelmage Games tarafından geliştirilen açık dünya fantezi rol yapma oyunu Hero's Song 7 Kasım 2016 tarihinde Steam'de erken erişimde yerini almıştı. Şimdi ise geliştirici stüdyodan gelen duyuruya göre Hero's Song iptal edildi ve stüdyo da kapanıyor.
 
   Hero’s Song macerasına ilk olarak kickstarter üzerinde başlamıştı ancak ilk haftasında topladıkları miktarın hedeflerine yetişemeyeceği düşüncesiyle iptal edilmişti. Ardından bir şekilde geliştirilmesine devam eden oyun Steam'de erken erişime geçmişti ancak burada da istenilen satış yapılamayınca oyunun tam sürümü iptal edildi. 
 
   Bağımsız geliştirici stüdyo Pixelmage Games tarafından şu açıklama yapıldı.
 
"Üzülerek Pixelmage Games'in kapanacağını ve Hero's Song'un geliştirme sürecinin sona erdiğini bildirmek zorundayım. Geçtiğimiz yıl ekibimiz hayal ettiğimiz oyunu yapmak için yorulmadan çalıştı. Sizin desteğiniz ve yatırımcılarımızın desteği ile oyunu Erken Erişim'e ulaştırdık. Maalesef satışlar geliştirme sürecine devam etmek için ihtiyaç duyduğumuz şeylerin altında kaldı." 
 
    Ek olarak ekip tüm destekleri için kullanıcılara teşekkür ettiler ve devam edemedikleri için de özür dilediler.
 
   Şu anda da oyunun Steam sayfasına gittiğinizde oyunun satın alınamadığını görüyoruz. Steam üzerinden oyunu satın alanlar klasik iade sistemini kullanabilir. Indiegogo aracılığıyla oyunu satın alanlar ise refunds@pixelmagegames.com adresine tüm bilgileri ile birlikte mail atarak oyunu iade edebilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hero’s Song
Double Dragon IV PS4 ve PC için Duyuruldu Nintendo, Mini SNES ile Karşımıza Çıkabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız