Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heroes of Might and Magic III HD Çıkışını Yaptı


    Orijinal oyunun 15. yıldönümü şerefine duyurulan Heroes of Might and Magic III HD Edition çıkışını yaptı.
 
     Elden geçirilmiş grafikler, yedi farklı senaryo modu ve 48 Skirmish haritası barındıran oyun yerel multiplayer, harita editörü ve Steam lobi desteği de bulunduruyor.
 
    PC ve mobil platformlara bugün itibariyle çıkan oyun Steam'de 34,49 TL fiyat etiketiyle, Google Play ve AppStore'da ise  20,99 TL'den satılmakta. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Heroes of Might and Magic III HD Edition Heroes of Might and Magic III Ubisoft
LEGO Marvel Avengers Duyuruldu TT Games, LEGO Jurassic World'ü Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2015 11:38:00

0
GoG'daki gibi "Complete Edition" olsaydı bu fiyat belki kabul edilebilirdi ancak diğer paketleri muhtemelen DLC diye satacakları için kesinlikle uzak durulması lazım. Kaldı ki 15 yıllık oyun zaten, çok istiyorsanız indirim vakti 5 dolara GoG'dan alırsınız. Güzelim yapılmış bitmiş, üstünden yıllar geçmiş oyundan bile para cukkalamaya çalışıyorlar ya ne diyeyim bilemedim.

DarkEternal

30.1.2015 11:00:29

0
Oyun çıktı ama nedense hiç ses getirmedi, gerçekten kötü bir yapım mı oldu acaba, oynayan olmadı mı...

Dovahkiin

30.1.2015 10:52:01

+1
Steam'de %51 gibi berbat bir tavsiye edilme oranına sahip. Olumlu görüş bildirenlerin bir çoğu da zaten çamurdan olsun Heroes 3 diyenler. Ben de "deneme sürümü" aracılığı ile oynadım ve dosyaları kurcaladım. İlk açılıştan kalitesizliğini belli ediyor oyun. Berbat bir menü animasyonu(resim dosyalarını arka arkaya sıralayarak slayt gösterisi yapmışlar, animasyon bile denmez aslında) ve "mouse lag" hemen dikkat çekiyor. Asıl oyun ekranına geldiğimizde ise berbat bir şekilde düzenlenmiş, netlikten uzak fontlar bizi karşılıyor. Kale ekranı ve savaş ekranı sağ ve sol kenarlardan kırpık halde, sözde HD olduğu halde doğru dürüst geniş ekran desteği sunamamışlar. 1999 yapımı orjinal Heroes 3 bile tüm ekranı kaplayacak biçimde sorunsuz oynanabiliyor. Psikolojik de olabilir ölçüm yapmadım ama savaş ekranındaki animasyonlarda "frame düşmesi" hissettim. Orjinal oyundaki kadar akıcı değil. Ve "mouse lag"dan bahsetmiş miydim??? Her fareyi hareket ettirişimde suratıma suratıma çarptı resmen... Hiçbirşey yapamadınız, bari müziklerin yüksek bitrate'li hâlini falan koyun değil mi? Ses ve müzik konusunda da herhangi bir iyileştirme yapılmamış. Rastgele harita oluşturma dahil, ek paketlerle gelen yığınla içeriğin bulunmayışına değinmiyorum bile. 0/10 Yatacak yerin yok Ubi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heroes of Might and Magic III HD Edition
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız