Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade'in Eleştirilen Dövüş Dinamikleri Değiştiriliyor


     Hellblade, farklı temasıyla oyuncuların ilgisini çekmiş olsa da Gamescom'da gösterdikleri dövüş dinamiklerinden sonra ağır eleştiriler almış ve oyuncuların büyük çoğunluğu bu yapıyı beğenmemişti.
 
     Ninja Theory, bu sistemin o sıralar deneme aşamasında olduğunu ancak tam sürümde bulunmaması konusunda karar aldıklarını söylüyor. Bu sistem bir kenara atılmış ve dövüş mekaniklerinin yapımına en baştan başlanmış. Ninja Theory tarafından söylenenlere göre, bu sistemin çıkarılması oyunun geliştirme aşaması için iyi bir haber. Oyun geliştiriciler tarafından "beklendiği gibi" son haline doğru ilerliyor.
 
     Ayrıca Ninja Theory projenin başından beri yaptıkları gibi şeffaf bir politika izlemekte kararlı olduklarını söylüyor. Gördüğümüz ilk dövüş dinamiklerinden sonuncusuna kadar hepsini açıkça göreceğiz.
 
     İşte eleştirilen dövüş dinamiklerinin gösterildiği video:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Ninja Theory Hellblade PS4 Bağımsız Indie
Dota 2 Artık Tamamen Source Engine 2 ile Çalışıyor Black Ops 3, Multiplayer Karakterlerinizi Konsoldan Konsola Taşımanıza İzin Vermeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

14.9.2015 03:23:15

0
ben bu vıdeoyu ılk ızledıgımde sıkıcı bulmustum gercektende

Zağanos...

10.9.2015 20:47:14

0
oyuncuları dinlemeleri gerçekten güzel olmuş. DMC'nin combat sistemi bu oyuna tam oturur gibi de durmuyo ama konsepte göre bir uyarlama yaparlar diye düşünüyorum. hadi bakalım, bu oyunun çuvallamamasını o kadar istiyorum ki :)

okanikus

10.9.2015 19:42:36

0
Yüreğimize su serpen bir haber..

Megathrone26

10.9.2015 18:20:08

0
İyi ya oyunda tek hoşuma gitmeyen bu kısımdı. Dmcde dövüş harikaydı elbette öyle birşey beklemiyorum ama yine de eğlenceli olsun hadi be ninja theory yine döktür be

Hoid

10.9.2015 17:27:36

0
İlk başta söylemiştik ya bu oyun iptal olur ya da sistemi değiştirirler demiştik . İnsanları dinliyor olmaları çok hoş . Gözümde değerlerini arttırdılar yine kullanıcıyı pişman etmeyecek bir oyunla gelecekler anlaşılan . Merakla bekliyoruz , steam de ön siparişe açıldığı anda alırım .

BSC Misafiri

10.9.2015 17:05:35

0
abi en azından adamlar farklı bişeyler denemişler dark souls mesela bunu yapmasa öyle efsanevi bir savaş sistemini göremicektik. aslına bakarsanız savaş sistemlerinde iş birazda düşmanlarda bitiyor.

skulz

10.9.2015 16:40:00

0
Tamam gösterilen dövüş sistemi berbattı ama yapmayın arkadaşlar DMC nin dövüş sisteminin bu oyuna yakışacağını sanmıyorum daha ağır tarzı var bence...

2K

10.9.2015 15:58:13

0
Ninja Theory'in gelen yorumları ciddiye alıp böyle bir açıklama yapması bile ekip olarka gözümde değerlerini yükseltti. Zaten oyun atmosfer ve sunum olarak harika olacaktır ona şüphe yok fakat dövüş sistemi DMC'ye kadar bu adamların en yapamadıkları taraftı umarım güzel dövüş sistemi geliştirmeleri bir kerelik DMC'ye özel bir şey değildir. Bu dövüş sistemi gerçekten mobil oyunlar gibi gözüküyor. Bu arada ekip sürekli geliştirici günlükleri yayınlıyor oyun yapımına merakı olanlar ve bundan ders çıkarabilecek arkadaşlar izleyebilir.

OnrGrTR

10.9.2015 15:58:10

0
o oynanış vidyosunu gördükten sonra oyuna karşı bütün ilgimi kaybettim iyi bir oyun olursa beni şaşırtabilir

The_Rahip

10.9.2015 15:20:45

0
Neyseki inat etmediler yoksa oyun dunyasinda son yillarin en buyuk fiyaskolarindan birine imza atacaklardi. DmC tarzi bir oynanis mukemmel olur.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellblade: Senua’s Sacrifice
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız