Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone'un Genişleme Paketinden İki Kart Daha Ortaya Çıktı


     Blizzard geçtiğimiz günlerde düzenlediği özel bir etkinlik ile Hearthstone'un yeni genişleme paketi olan Grand Tournament'i duyurmuş ve gene bu etkinlikte 130 destelik genişleme paketinin bazı kartlarını oyuncular ile paylaşmıştı. Bugün ise bu desteden iki kart daha ortaya çıktı. 
 
     
 
 
 
     Bu kartlardan ilki Druid sınıfı için özel olan Savage Combatant. Bu kartı oyun alanına sürdüğünüzde karakterinize o tur için +2 atak şansı veriyor. Bu kartı diğer kartlardan ayıran olay ise yeni yetenek sınıfı olan Inspire olması. Yani bu kartın tetiklenmesi için öncelikle Druid sınıfının özelliğini (hero power) kullanmanız gerekmekte. 
 
     Bu kartın Druid sınıfı için bir diğer önemi ise beast olması. Yani bu kartı destenizde bulundurduğunuzda Druid of the Fang gibi kartlar ile kombo yapabilmeniz mümkün.
 
  
     
   
 
 
 
 
 
     Clockwork Knight ise tüm sınıfların kullanabildiği bir kart. Battlecry özelliği olarak oyun alanında seçtiğiniz Mech sınıfı bir karta +1/+1 değerlerini verebiliyor. Bu kart özellikle destesini Mech üzerine kuran tüm sınıflar için iyi bir alternatif olabilir. Özellikle gene Mech sınıfının vazgeçilmez kartlarından Mechwarper ve Annoy-o-Tron kartları bu konuda iyi bir seçim olablir.
 
     Ağustos ayında çıkacak olan genişleme paketinden yeni kartlar gelmeye devam edecek. Hatta şu sıralar Blizzard oylama ile ortaya çıkacak olan yeni kartı belirliyor. Sizde bu oylamaya katılmak isterseniz oylama sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Spec Ops: The Line Yapımcısı Yager İflasını Açıkladı Splatoon Bir Ayda 1.6 Milyon Sattı, Wii U 10 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Murat.92

30.7.2015 07:56:34

0
kartların ne kadar dengesiz olduğunun farkında olan var mı? her yeni patchte daha da dengesiz ve overpowered kartlar ekleniyor oyuna. geçen blizzardın resmi youtube sayfasında yeni kartlarla yapılan bir mage-shaman karşılaşması izledim. shamanı bufflamak bi ton op kart yapmışlar shamana. denge böyle mi gelecek? şekerli kahveye tuz atıp sade kahve elde etmeye çalışmak gibi bişey yaptıkları. yeni patchte oyuna eklenecek kartları görür görmez yeter artık diyip hearthstone'u sildim. size de tavsiye ederim. tek turda 30 vuran rogue warrior ve shamanlarla, 5. turda oyunu bitiren magelerle hunterlarla oynayarak gerçekten zerre kadar zevk alamıyorum.

r0ket

29.7.2015 18:15:47

0
Savage Combatant güzelmiş ama naturel olsaydı face huntera giderdi. druid de galiba anca belli destelerde yer alır gibi. tabi yinede fena değil. Clockwork Knight ile mech mage imba. asıl legendaryleri merak ediyorum şöyle dr boom gibi olmazsa olmaz bi kart gelecekmi acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız