Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Oyunu Holstin, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Polonyalı geliştirici Sonka, Resident Evil, Silent Hill ve Twin Peaks'ten ilham alan psikolojik korku hayatta kalma oyunu Holstin'i duyurdu. 2023'te konsollar ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Belirli konsollar şuan için duyurulmadı. Ocak 2023'te PC için bir demo yayınlanacak.
 
1992 yılının Kasım ayının sonları. Doğu Polonya'daki küçük, ıssız bir kasaba, yavaş yavaş herkesi ve dokunduğu her şeyi tüketmeye başlayan korkunç bir felaketle sarsılır. Burası, aramalarınıza cevap vermeyi bırakmadan önce arkadaşınız Bartek'in bilinen son yeri. Şimdi, onu bu kasabaya en başta neyin getirdiğini ve muhtemelen neden hiç çıkamadığını ortaya çıkarmak için onun izinden gitmelisin.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Holstin pc korku psikolojik hayatta kalma
Process of Elimination, 11 Nisan 2023'te Kuzey Amerika'da ve 14 Nisan'da Avrupa'da Çıkış Yapıyor Hogwarts Legacy için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

15.12.2022 16:56:37

0
isteğe ekledim teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız