Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hatırlatma: Humble Bundle V Son Gününde!


     İçerisinde Supebrothes:Sword & Sworcery EP, Limbo, Amnesia: The Dark Descent, Psychonauts, Bastion, Lone Survivor, Braid ve Super Meat Boy'u barındarın Humble Bundle V, son gününe girdi.

     Şu ana kadar toplamda 574,853 kez satan ve 4.880.198.57$ kazanç sağlayan Humble Bundle V, bu büyük başarısıyla göz doldurdu. Bu rakamlar muhtemelen, paketin kaldırılmasının son saniyesine kadar devam edecektir. Daha önce bakıp, alıp almamak arasında kalanlar ve hala göz atmayan oyuncular, Humble Bundle V'in sayfasına buradan ulaşabilirler. Unutmayın bugün son!

Bu haberin bağlantısı
URL
Amnesia The Dark Descent Frictional Games Korku Gerilim Macera Adventure Supebrothes:Sword & Sworcery EP Limbo Psychonauts Bastion Lone Survivor Braid ve Super Meat Boy humble bundle v
Diablo III'ün Meşhur "Error 37"si Sonunda Bitti My Xbox Live, Artık Android'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

15.6.2012 17:44:41

0
@sheldoncooper onu demiyorum sen benim dediğimi anlamamışsın..dediğim orda kızakla kaydırılan 2-3 tane şey var..onun yerine 3 tane şık koymaları..seçmeli gibi.. ben aldım merak etme..sadece o sistemin gereksiz olduğunu söyledim sen bunu anlamamışsın.neyse alanlara hayırlı olsun :)

EmuMaster

14.6.2012 12:07:26

+1
8 dolara 8 tane oyun alabiliyorsun işte. istesen 1 dolara ilk 4 oyunu bile alabilirsin.Oyun dünyasındaki en güzel kampanyadır humble bundle. 1 doların içindedende aşağıda 3 ayarlama yeri var.Orası yapımcıya ne kadar gitsin ne kadarı bağış olsun ve ne kadarı bahşiş olsun diye ayarlıyorsun.Sonuçta 1 dolar veriyorsun yani aslında basit.

sheldoncooper

14.6.2012 10:01:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya bu nasıl bir sayfa arkadaş..sabit bir fiyat koyardı insan..çeşit çeşit seçenek var hangisini seçtiğinde ne olacak onu bile göstermiyor! gereksiz ve biraz saçma olmuş sankisine.
ortalama fiyat olan 8.5 doları ödeyince altında kilit işareti olan oyunlar da geliyor, 8,5den küçük verirsen diğer 4 oyunu alıyorsun bunun neresini anlamadın...

- The Stig -

14.6.2012 09:38:23

-3
bu nasıl bir sayfa arkadaş..sabit bir fiyat koyardı insan..çeşit çeşit seçenek var hangisini seçtiğinde ne olacak onu bile göstermiyor! gereksiz ve biraz saçma olmuş sankisine.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: The Dark Descent
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız