Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hatırlatma: 2si1 Bu Akşam 20:30'da Canlı Yayında!


    Haftalık olarak sizlere sunduğumuz teknoloji ve oyun programı 2si1, bu hafta için canlı yayınla karşınıza çıkıyor. Oyun ve teknoloji dünyasının öne çıkan gelişmelerini Talha Aynacı ve Mesut Çevik'in yorumlarıyla sizlere aktaracağımız 2si1, bu akşam 20:30'da Twitch kanalımızda canlı olarak yayınlanacak. 
 
Bölüm Sonu Canavarı'nın Twitch sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Heroes of the Storm Çekilişimiz Sonuçlandı! DayZ'nin Satışları 3 Milyonu Geride Bıraktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.1.2015 19:18:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Desenize bugun yine konsollara giydirecek Mesut bey. Adamin isi o :) Uyuz oluyorum Mesut Bey'e sahsen belki tanisam cok sevebilirim fikrim degisir ama kamera karsisinda itici ve biliyorum gibi konusup aslinda cok yanlis bilgiler vermesi insani deli ediyor :)

Ictenlikle dusuncemi yazdim hakaret degil kisisel bisey degil misal bu. Belkide harika bir insan tanisak bu sozlerimizden utaniriz ayri birsey. Ama ne zaman PS4 infamous icin guzel grafikler diyemedi ebeledi geveledi kalkip sonra PS4 tablet islemcili falan muhabbeti yapti o zaman bitti benim icin. Ama yinede izliyorum kacirmam. Cunku dusunceler degisir zamanla. Inaniyorum birgun biraz daha objektif olur kendisi.
Sen onun kadar gez teknoloji gör bilgi birikimin gelişsin ondan sonra onun yorumlarının üzerinden yorum yaparsın şuan kapalı betadasın

BSC Misafiri

23.1.2015 18:56:28

-1
Desenize bugun yine konsollara giydirecek Mesut bey. Adamin isi o :) Uyuz oluyorum Mesut Bey'e sahsen belki tanisam cok sevebilirim fikrim degisir ama kamera karsisinda itici ve biliyorum gibi konusup aslinda cok yanlis bilgiler vermesi insani deli ediyor :) Ictenlikle dusuncemi yazdim hakaret degil kisisel bisey degil misal bu. Belkide harika bir insan tanisak bu sozlerimizden utaniriz ayri birsey. Ama ne zaman PS4 infamous icin guzel grafikler diyemedi ebeledi geveledi kalkip sonra PS4 tablet islemcili falan muhabbeti yapti o zaman bitti benim icin. Ama yinede izliyorum kacirmam. Cunku dusunceler degisir zamanla. Inaniyorum birgun biraz daha objektif olur kendisi.

Shovel Knight

23.1.2015 18:04:54

0
chatte sıkıntı var kimsede girmiyor chat e şuan

arkham92

23.1.2015 17:52:34

+2
Böyle hatırlatmama olur ya, Mesut reyiz nasıl unutalım

BSC Misafiri

23.1.2015 17:40:28

0
takipteyiz

demo22

23.1.2015 17:20:30

0
tamam, teşekkürler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız