Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach'ten Yeni İpuçları

Hoş bir manzara değil mi?

     Defend the House ekibi Youtube üzerinden yayınladıkları videolar ile Halo: Reach'in multiplayer modlarını irdelemeye devam ediyorlar. Ekip yayınladıkları bu videolarda söylenti olarak dolaşan ipuçlarını deniyor ve olup olmadığına dair oyunculara fikir veriyorlar.
 
     Ekibin yayınladıkları Halo: Reach Mythbusters serisinin beşinci bölümünde gene oldukça ilginç yöntemlere başvurulmuş. Bu denemeler arasında Armor Lock özelliğinin hologramları yok edebildiğini, Gravity Hammer'ın uzun bir düşüş sonrası sizi koryamadığını, Drop Shield özelliğini sizi Assault bombasından koruyabileceğini, hologramların yön değiştirebileceklerini ve Armor Lock özelliği sayesinde üzerinize gelen bir roket atışını durdurabileceğimizi öğreniyoruz.
 
     Eminim bir çok Halo hayranı bu ipuçlarını zaten biliyordur. Ama bilmeyenlerinde olduğuna eminiz. Halo: Reach Mythbusters'ın beşinci bölümünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

 
Bu haberin bağlantısı
URL
Halo: Reach Xbox 360 Bungie Microsoft 343 Industries FPS
Little Big Planet 2'ye Çıkış İçeriği Geliyor FF XIII-2'nin Videosundaki Gizemli Karakter Kim?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız