Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach'in İlk Harita Paketi Duyuruldu


 
    Microsoft'un da dediği gibi Halo: Reach, eğlence sektöründe 2010 yılının en büyükleri arasındaki yerini aldı. Mükemmel inceleme puanları ve kalitesiyle oyuncuların büyük ilgisini çeken oyun, satış performansı ile de Microsoft'un kasasını doldurdu.
 
      Şimdi geliştirici Bungie oyunun ilk multiplayer harita paketi olan "Noble Map Pack"i duyurdu. Bu pakette Tempest, Anchor 9 ve Breakpoint adlı 3 yeni harita bulunacak ve yeni achievementler ise 250 Gamescore kazanma şansını yakalayacağız. 
 
     Yeni duyurulan 3 harita da birbirinden farklı özelliklere sahip olduğundan farklı oyun modları ve oyuncu sayılarını destekliyorlar. Tempest adlı harita Free for All, Team Slayer, Team Objective ve Big Team Battle gibi modlarda 8 ila 16 oyuncu desteği verecek.
 
      Anchor 9 adlı harita ise Free for All, Team Slayer and Team Objective gibi modlarda 2 ila 9 oyuncuya kadar destek sunacak. Son olarak ise Breakpoint adlı harita Invasion ve Big Team Battle modlarında 8 ila 16 arasında oyuncu desteği sağlayacak.  
 
      30 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Noble Map Pack 800 puan (10 dolar) karşılığında kullanıcılara sunulacak. Bu harita paketine ait görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kotaku Halo: Reach Xbox 360 Bungie Microsoft 343 Industries FPS
Medal of Honor PS3 vs Xbox 360 Video Karşılaştırma Fable III'den Silinen Mini Kinect Oyunları

In Isaac We Trust

14.10.2010 17:35:54

0
cCc Yeni Achieceler Geliyor cCc güzel güzel !!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız