Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach İlk Gün İngiltere'de 330.000 Sattı


 
     Microsoft, Halo: Reach'in 2010 yılının en büyük oyunu olacağını söylerken oyuncuların bu seriye ne kadar bağlı olduklarını çok iyi biliyordu. Bu güne kadar seri dünya çapında 34 milyon adete ulaşarak büyük bir başarı elde etti.
 
     Halo: Reach ile bu büyük ilgi devam ediyor. İlk gün 200 milyon dolarlık satış gerçekleştiren serinin yeni oyununa İngiltere'de de büyük ilgi var. Reach, bu ülkede ilk gün 330.000 adet satmayı başardı. Haziran itibariyle serinin ülkede 3,674,840 adet satarak 109,068,532 Sterlin gelir getirmişti.
 
     Başarılı senaryo modunun yanı sıra multiplayer özelliği ile de büyük ilgi gören Halo serisinin yaratıcısı Bungie'nin seriyi bırakmasından sonra Microsoft, Halo'yu devam ettirmesi için yeni bir stüdyo kurmuştu. Sonraki Halo oyunu da bu stüdyodan gelecek.
 
      Oldukça yüksek inceleme notlarından sonra serinin satışlarının aynı hızla devam etmesi bekleniyor. Bakalım Reach, Halo 3 gibi 10 milyon adet satabilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Reach Satışlar ingiltere
Battlefield:Bad Company 2 - Vietnam'ın TGS Videosu Alundra ve Arc the Lad, PSN'ye Geliyor

Antrim

16.9.2010 18:05:39

0
xbox olsa direk alçam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız