Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach Bir Milyonu Devirdi


 
     Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız bir haber ile Halo: Reach'in ön sipariş rakamlarında bir milyona yaklaştığını belirtmiştik. Üstelik bu rakam sadece 7 Ağustos tarihine kadar olan Amerika ön sipariş rakamlarını içeriyordu. Yani Halo: Reach'in dünya genelindeki ön sipariş satış rakamları açıklanmasa da bir milyonu rahat geçtiğini de belirtmiştik.
 
     Bugün ise 21 Ağustos tarihine kadar olan Amerika ön sipariş rakamları açıklandı. Bu rakamlara göre Halo: Reach'ın sadece Kuzey Amerika'daki ön sipariş satışları bir milyonu geçmiş durumda. Geçtiğimiz hafta 183.640'lik bir satış başarısı elde eden Halo: Reach, ülkedeki ön sipariş satışlarını 1.255.006'ya yükseltmiş. 
 
   Reach vs MW 2  Halo serisinin daha önce çıkan oyunlarını da göz önüne alır ise beklentiler her zaman olduğu gibi yüksek ve görünüşe göre bu beklentiler gerçekleşecek. Halo: Reach'in son zamanlarda satış yönünden en başarılı grafiği çizen Call of Duty: Modern Warfare 2 ile olan kıyaslaması da oldukça ilginç. Yan tarafta çıkış tarihine kadar geçen sürede her iki oyunun ön sipariş satışlarındaki grafiksel karşılaştırmayı görebilirsiniz. Vgchartz tarafından açıklanan bu rakamlar ve grafiklere göre Halo: Reach, Modern Warfare 2'yi geride bırakabilir. her iki oyunun da çıkış tarihlerine benzer süreler kala alınan istatistiklerine baktığımızda ön siparişlerde Halo: Reach'ın daha başarılı olduğunu görüyoruz. Özellikle Halo 3'ün başarısını göz önüne alır ise bu durum pekte şaşırtıcı gelmiyor.
 
     Halo: Reach'ten söz açılmışken oyunun yeni bir oynanış videosundan daha bahsetmek istiyorum. gamesCom fuarından özel olarak çektiğimiz bu oynanış videosunda Firefight modunun yeni bir türünü görüyoruz. Özet geçmek gerekirse klasikleşen Horde benzeri bir mod ile Halo: Reach'te de göreceğiz. Hatırlarsanız ODST'de de benzer bir oyun modu bulunuyordu. BSC Özel olarak çektiğimiz bu oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     21 Ağustos tarihine kadar açıklanan bu ön sipariş satışlarında ikinciliği ise Call of Duty: Black Ops almış durumda. Çıkışına üç aylık bir süre bulunan oyun Xbox 360 sürümü ile şimdiden ülkede 400.000 lik satış rakamına yaklaşmış. 5. sıradaki PS3 sürümü ise 225.000'i devirmiş durumda. 3. ve 4.sırada ise Medal of Honor'un PS3 ve Xbox 360 sürümleri bulunuyor.
 
     İşte Amerika'da ki ön sipariş satışlarında son durum.
 
Amerika Ön Sipariş
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Halo: Reach
Demir Adam, Xbox 360'a Dönüştü Killzone 3'ten Aksiyon Dolu Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WoW STORMRAGE

23.8.2010 19:11:17

0
bende iki haftaya önsiparişi geçerim, kredi kartı gününü bekliyorum

xbox=360

23.8.2010 16:54:49

0
x box korsan cok dıyeler baksın ps3 ne kadar ılersınde her oyunda ılerde ıstatıskler konusyo

In Isaac We Trust

23.8.2010 16:47:14

0
Helal spartalilarima biliyodum boyle olucagini inanilmaz saticak ve harika bir oyun olacak.

PETTIBONE

23.8.2010 16:42:24

0
Bir çıksın diğer bütün oyunları titip atıcak. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız