Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Nightfall'a Ait İlk Video Yayınlandı

 
     Halo: Master Chief Collection'ın Kasım ayında çıkmasından sonra haftalık olarak yayınlanacak Halo: Nightfall, serinin hayranlarının merakla beklediği bir yapım. Bu dizi için ilk video geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.
 
     Bildiğiniz gibi Halo: Nightfall, Halo 4 ve Halo 5: Guardians oyunları arasındaki zaman diliminde geçecek. Dizi Halo 5: Guardians'da da oynanabilir olacak olan Jameson Locke üzerine yoğunlaşacak. Dizinin yayınlanan ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
halo xbox one fps 343 industries halo 5 Halo 5 Guardians
Insomniac Games'in En Çok Diyaloğa Sahip Oyunu Sunset Overdrive Olacak Söylenti: Google, Twitch'i 1 Milyar Dolara Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

30.7.2014 10:40:09

0
ızlıcez gorucez

SenJi

25.7.2014 11:39:51

0
Bu dizinin yapımcısı hollywoodun efsanesi üstat Riddley Scott.Adam yeni bir efsane doğurmaya geliyor.Böyle kaliteli isimlerle MS konsol işini bırakıp dizi sinema evreni geçerse şaşırmam. Başta şüphelerim vardı ama adamlar yapmış.The Pasific dizisine hayran kalmıştım adamlar ondan daha fazla bütçeyle film gibi Sci-fi savaş filmi çekiyor.Büyük ihtimal Spartanlarda çıkar süpriz yaparlar Bu arada MS yeni bir tane daha Halo dizisi çıkarcak.Yada dizimi filmmi orası belli değil.Başında Steven Spielberg bulunucak.

Karl Franz

25.7.2014 08:07:55

+2
Maalesef hiç Halo oynayamadım ama gerçekten kaliteli bir yapıma benziyor.

Kurosaki_Ichigo

25.7.2014 05:20:27

0
Halo serisini ne yazık ki fazla oynayamadım,bunda 2012'den beri PS konsolundan başka konsol kullanmamamın büyük etkisi olmuştur.Master Chief Collection ile gerçek anlamda oynayacağım Halo'yu.Microsoft'un böylesine büyük bir yapımı böyle seriesler ile desteklemesi sırf oyun oynayanları değil,sci-fi sevenleri de kendine çekeceğe benziyor.

OldGamers86

25.7.2014 03:58:43

+1
Oyunla ilgisi olmayanların bile ilgisini çekecek gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız