Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 5'in Yapım Süreci Tamamlandı


     Xbox One sahiplerinin büyük bir merakla beklediği Halo 5 için artık geri sayım başladı. Microsoft bugün yaptığı açıklama ile oyunun Gold statüsüne ulaştığını yani yapımının tamamlandığını duyurdu.
 
     Üç yıldır geliştirilen oyunun tamamlandığını için mutlu olduklarını dile getiren yapım ekibi artık sözün oyunun fanlarında olduğunu da belirtmiş. Multiplayer modları dışında farklı karakterlerin gözünden göreceğimiz hikayesiyle de merak uyandıran oyunun rafları süsleme tarihi ise 27 Ekim.
 
     Oyunun çıkışından sonra yeni içerik ve haritaların geleceği de açıklandı. Belirtilenlere göre oyunun çıkışından sonra 18 multiplayer haritası daha oyuna bedava olarak gelecek. Ayrıca oyunu dijital olarak satın alan oyuncular için önümüzdeki hafta ön yükleme de açılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
halo xbox one fps 343 industries halo 5 Halo 5 Guardians
Sanal Gerçeklik Kaskını Kullanarak Evlenme Teklifi Etmek Umbrella Corps'un Oynanış Videosu Pek Resident Evil Tarzında Durmuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız