Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 5: Guardians'ın Seriye Getireceği Yeni Dinamikleri Açıklandı!


     Geçtiğimiz günlerde sızdırılan videolarla birlikte, koşma, nişan alma gibi dinamiklerin duyurulacağını düşündüğümüz HaloFest etkinliğinde, daha fazlası gerçekleşti. Geliştiriciler, oyunda silah, bomba ve yakın dövüş üçlüsü yanında dördüncü bir dinamik sunacaklarını duyurdular.
 
     Bu özelliklerden Thurster, hareket kabiliyetinizi geliştirmesiyle ön plana çıkıyor.  Koşarken hızlıca nişan alabiliyor ve havadayken hızlıca yön değiştirebiliyorsunuz.
 
      Ground Pound ise oyuncuların beklediği özelliklerden bir tanesi diyebiliriz. Bu özellikle, zıpladığınızda yere hızlı bir şekilde inebilecek, momentumunuzla da düşmanlara zarar verebileceksiniz.
 
      Clamber, zıplama özelliğinizi güçlendirecek. Bu şekilde normal durumlarda zıplayamadığınız bölgelerden çıkıp, düşmanları arkadan yakalayabileceksiniz.
 
    Slide, koşarken belli bir süre geçtiğinde aktif olacak ve siperlere girmeniz için yarar sağlayacak. Ayrıca koşmaya devam edip, Charge özelliği ile bu hareketi düşmanlara zarar vermek için de kullanabilirsiniz.
 
     Oyundaki koşu özelliği, dengeleri sağlamak adına bir eksiye sahip. Eğer koşuyorsanız kalkanınız dolmuyor, bu da düşman gruplarına doğru koşmanızı engelleyecek bir etmen. 
 
     Son olarak oyunda Smart Scope özelliğinin de bulunacağını belirtelim.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
halo xbox one fps 343 industries halo 5 Halo 5 Guardians
Spelunky'nin PS3, PS4 ve PS Vita Sürümüne Güncelleme Geldi PlayStation 4'ün 2.02 Sistem Güncellemesi Yakında Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız