Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 5: Guardians'ın Multiplayer Oynanış Videosu HaloFest'te Gösterilecek


      Halo serisinin Xbox One için çıkacak olan oyunu Halo 5: Guardians, pek çok oyuncu tarafından merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Microsoft, Halo serisi için düzenlenecek etkinlik HaloFest'te Halo 5: Guardians'ın multiplayer oynanış videosunun paylaşılacağını açıkladı.
 
      10 Kasım'da başlayacak olan bu etkinlikte sadece Halo 5: Guardians oynanış görüntüsü gösterilmeyecek. Halo 4 ve Halo 5: Guardians arasında kalan zaman dilimini konu alan dizi Halo :Nightfall'ın ilk bölümü de bu etkinlik sırasında gösterilecek. HaloFest'i Xbox.com'dan veya Halo'nun resmi Twitch hesabından takip edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak joystiq.com halo xbox one fps 343 industries halo 5 Halo 5 Guardians
Minecraft'ın Vita Sürümü için Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı Bilgisayar Oyunlarının Özgürlük Alanları Bilgi Üniversitesinde Tartışılacak

Nicolae

23.10.2014 12:41:29

0
Assassin's Creed Unity'nin sistem gereksinimleri duyuruldu. Umarım böyle değillerdir. Haberini geçseniz iyi olur. http://www.merlininkazani.com/Assassins_Creed_Unitynin_sistem_gereksinimi_belli_oldu-oyun_haber-77709p1.html
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 5: Guardians
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız