Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HITMAN - 5. Bölüm: Kolorado - Çıkış Videosu

 
 
   Io-Interactive ve Square Enix, Hitman'in Kolorado'da geçecek 5. bölümünü bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcılarına sundu. HITMAN - 5. Bölüm: Kolorado için paylaşılan çıkış videosuna yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
HITMAN - 5. Bölüm: Kolorado 
 
"Halledilecek dört hedefin bulunduğu "Özgürlük Savaşçıları" görevi, oyuncuları geleneksel taktiklerini geliştirmeye zorlayacak müthiş bir sızma görevi sunuyor. Bölge, yeni yapılmış aşılması güç tel örgüleri ve 24 saat aktif devriyeleri ile son derece tehlikeli. 
 
Bir zamanlar sıradan bir çiftlik olan bölge artık bir milis eğitim kampı ve operasyon üssüne dönüştürülmüş. Hedeflerinden biri olan Sean Rose'un liderlik ettiği bu zamane gerilla ordusu dünyanın dört bir yanından hackerları ve silah uzmanlarını bir araya getiriyor. Ortadan kaldırılacak diğer üç hedef de bu gerilla ordusunun kendilerine özgü uzmanlıklarıyla ön plana çıkan üç üyesi: Maya Parvati, Penelope Graves and Ezra Berg. 
 
Sezon nefes kesici bir sona doğru yaklaşırken, bu bölümle gelen muazzam hikaye açılımları heyecanı daha da yükseltiyor. Amansız oyuncular için yepyeni fırsatlar, silahlar ve öğeler sahada keşfedilmeyi bekliyor. 5. Bölüm: Kolorado, ortadan kaldırılacak pek çok hedef ile, tetikte, seni bekliyor."

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
GTA Online Bikers Güncellemesi Çıkış Tarihi + Yeni Ekran Görüntüleri Battlefield 1'in Hikaye Modu için Tanıtım Videosu Paylaşıldı (Türkçe)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

AZRAILXX

28.9.2016 12:06:43

0
Sezonu bitsede oynasak

BSC Misafiri

28.9.2016 00:57:48

0
trailer a ait dikkatimi çeken tek şey sondaki freedom fighters yazısı oldu. İnsan bi durup ' acaba ' diyor...

onur1599

27.9.2016 21:38:19

+3
Sezon finali ne zaman ?

CheKD

27.9.2016 20:35:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: veli@1144 Ya su oyunun hic heyecanı kaldi mi ya b.k ettiler...
Hocam oyunu oynadınız mı oynamadınız mı bilmiyorum ama oyun gayet iyi,hikaye sunumunu beğenmiyor olabilirsiniz bu konuda bir şey diyemem ama sırf hikaye sunumu kötü diye oyunu da kötülemek mantıksız.Hikayesi sıra dışı ve dizi tadında,oynanışı ise diğer Hitman oyunlarının çok ötesinde,hedefi nasıl öldüreceğiniz tamamen size bağlı ve çok fazla seçenek mevcut.Square Enix Hitman Absolution ile IO İnteractive'in Hitman serisinin hikayesini güzel bir şekilde sonlandırdı ve bu Hitman oyunu ile seriye yeni bir hava kattı ki bence iyi oldu Hitman oyunlarındaki sığ oynanış ortadan kalkmış oldu.

veli@1144

27.9.2016 20:23:44

0
Ya su oyunun hic heyecanı kaldi mi ya b.k ettiler...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız