Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Güncellendi: Metal Gear Online Detaylandırıldı

Selfie akımına MGS serisi de katılıyor ve Snake'de kendi tarzında selfie'sini çekiyor.
 
    Geçtiğimiz Cuma günü olan The Game Awards etkinliğinin başlangıcında duyurulan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in Online/Multiplayer modu olan Metal Gear Online'ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

   Duyuruda belirtilenlere göre; Metal Gear Online, tıpkı Grand Theft Auto V'in içeriğinde bulunan Grand Theft Auto: Online gibi 2015'te piyasadaki yerini alacak olan The Phantom Pain'in içeriğinde bulunacak. Bu modda ise taktiksel oynanış ön planda olacak ancak klasik deathmatch tarzda karşımıza çıksa bile Metal Gear Solid V dünyasının mekaniklerini ve oynanış yöntemlerini de içerisinde barındıracak.

    OctoCamo sistemi ile düşmanlarımıza gizlice yaklaşarak ve içlerine kadar sokularak dürbünümüzle rakiplerimizin yerlerini belirleyip, Nintendogs gibi oyuncaklarla kafalarını karıştıracağız. Fulton balonlarıyla da tuzak kuracağız ve böylece mücadeleye devam edeceğiz.
 
    Kojima Productions'ın Los Angeles stüdyoları tarafından geliştirilen Metal Gear Online'ın yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

    Cuma günü açıklanan oyunun duyuru haberini de buradan okuyabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları DriveClub'a 1.4 GB'lık Yeni Güncelleme Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CaBr2

8.12.2014 17:03:07

+1
Bu özçekimi TGA videosunda göstermişlerdi zaten son sahnesinde..

BoKOmolitan

8.12.2014 16:14:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: silverygt Single daki şu komedi unsurlarini biraz kirpsalar.. her buldugumuzu balonla ana usse yollamak, ciplak kiz gorunumlu kartonla dusmanin dikkatini cekmek falan.. bunlari abartirlarsa oyunun atmosferini bozacaklardir.
Karton olayı şakaydı , isterseniz hiç o kartonları açmadan devam edebilirsiniz oyuna

Frozen Grenadier

8.12.2014 16:04:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: silverygt Single daki şu komedi unsurlarini biraz kirpsalar.. her buldugumuzu balonla ana usse yollamak, ciplak kiz gorunumlu kartonla dusmanin dikkatini cekmek falan.. bunlari abartirlarsa oyunun atmosferini bozacaklardir.
balondan emin değilimde karton kutu olayı bana şaka gibi geldi önceki oyunlardaki kutuya atfen

silverygt

8.12.2014 15:48:46

0
Single daki şu komedi unsurlarini biraz kirpsalar.. her buldugumuzu balonla ana usse yollamak, ciplak kiz gorunumlu kartonla dusmanin dikkatini cekmek falan.. bunlari abartirlarsa oyunun atmosferini bozacaklardir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız