Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guitar Hero: Live'ın Yenilikleri Bu Geliştirici Günlüğünde


      Guitar Hero serisinin yeni oyunu Guitar Hero: Live bildiğiniz gibi hem görsellik hem de oynanış olarak büyük değişikliklerle oyuncuların karşısına çıkacak. Yapımcı ekip oyunun bazı yeniliklerine odaklanan yeni bir geliştirici günlüğü paylaştı.
 
     Videoda belirtilene göre oyunda iyi iş çıkardığımız sürece oyun içi paralar kazanacağız. Bu paraları kullanarak yeni oyun modları gibi içerikler açabileceğiz. Bunun yanında bu tür oyunlarda en az gitar çalmak kadar eğlenceli olan şarkı söyleme özelliği de Guitar Hero: Live'da yer alacak. Oyunda Amerika ve İngiltere'de olmak üzere iki farklı büyük festivalin bulunacak. Tamamen live-action yani grafik yerine gerçek görsellerin kullanılacağı Guitar Hero: Live 10 Ekim'de oyuncularla buluşacak. Oyunun yapımcı günlüğü aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Guitar Hero: Live Guitar Hero Freestyle Games PS4 PS3 Xbox One Xbox 360 Wii U
İptal Edilmiş Jak and Daxter Oyununa Ait Konsept Tasarımlar Ortaya Çıktı MGS V: Phantom Pain, Steam Üzerinde 89 TL'ye Ön Siparişe Açıldı!

hksdejavu

4.8.2015 11:39:44

0
En güzel yanı gitarı alıp iPad'de oynayabilecek olmak :) Sabırsızlanıyorum bu oyun için :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guitar Hero: Live ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız