Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2'nin Sınıf Sistemi TF2'den Esinlenildi


     Kapalı beta sürecine geçen ve her geçen gün yeni bekleyici kitlesi edinen Guild Wars 2 hakkında ilginç bir bilgi ortaya çıktı. PC Gamer'a konuşan Guild Wars 2 tasarımcıları, sınıf sistemi hakkında konuştu.
 
     Röportajda Ben Miller ve Jon Peters, Guild Wars 2'deki sınıf sistemini Team Fortress 2'den esinlendiklerini açıkladı. Bu konuyu tasarımcılar, "Team Fortress 2'deki bütün sınıflara 'sadece hasar veriyor' damgasını vuramazsınız. Kimse Heavy ve Spy sınıflarının, sırf hasar verdiklerinden dolayı aynı olduğunu iddia edemez. Evet hepsi hasar veriyor fakat farklı oynanış yöntemleriyle." şeklinde özetliyorlar.
 
     Yeni bir sınıf sistemiyle birlikte MMO piyasasını hareketlendirmesi beklenen Guild Wars 2, 10 Nisan'da resmi sitesi üzerinden ön siparişe açılacak. Sanırız çıkış tarihi de aynı gün içerisinde duyurulur. 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft team fortress 2
Sniper Elite V2'nin Hitler Görevine Özel Video Cengiz Han 2 Yama İle Büyüyor

RedTurkei

30.3.2012 00:34:27

0
bune ya herkez dps yapmasını sevmezki. ben sadece heal severim ne olacak.... bence heal class ın olmaması büyük hendikap.. Bence bekleneni veremicek Yılın balonu olursa şaşırmayın oyun sadece pvp üstüne sıradan Fpslerden farkı yok class anlamında medic gelip yerden kaldırır artık..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız