Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grand Theft Auto V'in %100 Türkçe Yaması Çıktı


    Technogame ekibi Grand Theft Auto 5'in Türkçe yamasını yayınladı. Bu yama sayesinde oyunu bütün içerikleriyle birlikte tamamen Türkçe olarak oynama şansı yakalayabilirsiniz. Bu yamayı indirmek için Technogame'in sayfasını BURADAN ziyaret edebilirsiniz.

   Yamayı hazırlayan ekip sadece ana görevlerle kalmamış oyundaki bütün içerikleri Türkçe yapmış. GTA Online'ın da bu yama ile birlikte Türkçeleştirildiğini belirtelim. Sadece Rockstar Games sunucusundan gelen uyarıları Türkçe göremiyoruz ki bunun için yapılabilecek bir şey yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5 ps4 xbox one
Ünlü YouTuber PewDiePie 2014'te Ne Kadar Kazandı? Pokemon'un Yapımcısının Yeni Oyunu Tembo the Badass Elephant Bu Ay Çıkışını Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kaplan3461

7.7.2015 19:54:48

0
BSC misafir şimdi ben daha fazla uzatmak istemiyom çünkü rahatsız oluyom burda başima gelmiş bi olayi anlatmaya çaliştım dilim döndükçe ama sen olayı başka yerlere çekiyon bir kere bir arkadaşimin başina böyle bi olay gelse ilk geçmiş olsun denir , hangi bir baba senın dediğin gibi yapıp kendi çoçuğun üstünden kendine bır şey çikarsin hemde burda ben kotü cahil olsam hiç pc nin başina nede ps4 başina geçiririm ve ilk o çoçuğu ya falakaya yada bir yerini kırmam lazimdi ama ben anlayışli bir insanim bunu yapmam heleki kendi çoçuğuma bunlari düşünmeden bir insan birine heleki tanımadıği kişiye laf söylemez bundan senin utanmam lazımdı tabi biraz utanmam varsa. tabiki kızdiğimda laf soylerim bu onu bıdaha yapmamasi içindir sen ama orda bir yazdiğim lafa alip diğer yazdiklarima bakmassan ben başka şeyler anlarim evet içimdeki çoçukluk var her insanin vardir benımde bu taki 12 yaşimdan beri ilgim var şuan hobi olsada bu suçsa beni asın tamammi cocoğuda belli zamanlarda oynatıyom şimdi eğer bana yazcaksan pm at ordan konuşak nedemek ıstediğini.

BSC Misafiri

7.7.2015 12:12:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: kaplan3461 BBC misafiri herhalde kendi cocuguma nasıl half etcemi senden ogrenmicem ben ona kizmadim okadar sonuçta benimde oyunu oynayıp uyarmam lazımdı ben burda başkalarının başına gelmesin diye anlattım burda suçlu yüzde 90 bende o ayrı cahil olsak onu hiç oyun falan oynatmazdik gta oyunu osevdigi için oynadı tek de 10 yaşında oynayan çocuk o deyil bunuda çok iyi biliyom onun için boş yorum yapma yapcaksan yüzüme dersin bir yerde burda klavye cabbazligiyla olmaz tm.
Daha çocuğuna nasıl hitap edeceğini bilmeyen, "fırlama" diyebilen, "yom", "deyil" vb. kelimelerden anlayacağımız üzere Türkçe özürlü olan ve gene utanmadan sırf başka 10 yaşındaki çocuklar oynadığı için kendini de bu çıkarımdan yola çıkarak haklı olarak görebilen bir baba müsveddesi şimdi de gelmiş "erkek"lik mi taslıyor burada? Cambazlığı senin gibi yağlı güreş izleyen, köçeklerden zevk alan, düğünlerde orasını burasını sallayan "erkekcik"ler yapar! Senin gibiler ne laftan anlar, ne de yaptığı hatadan utanıp susar. O yüzden sana yorum yapmak BOŞ, haklısın çünkü sen daha kendin çocukluktan çıkamamışsın...

kaplan3461

7.7.2015 01:00:31

0
BBC misafiri herhalde kendi cocuguma nasıl half etcemi senden ogrenmicem ben ona kizmadim okadar sonuçta benimde oyunu oynayıp uyarmam lazımdı ben burda başkalarının başına gelmesin diye anlattım burda suçlu yüzde 90 bende o ayrı cahil olsak onu hiç oyun falan oynatmazdik gta oyunu osevdigi için oynadı tek de 10 yaşında oynayan çocuk o deyil bunuda çok iyi biliyom onun için boş yorum yapma yapcaksan yüzüme dersin bir yerde burda klavye cabbazligiyla olmaz tm.

oguzgursel

7.7.2015 00:38:05

0
yama 99.9 % çevrilmiş durumda arkadaşlar. 5 saat türkçe oynayıp 5 saatte bir cümle ingilizce gördüklerini söyleyenler var. sanırım o da çevirmenlerin gözden kaçırdığı cümleler.

BSC Misafiri

6.7.2015 21:41:14

0
Kaplan3461, senin gibi bilinçsiz-cahil bir babaya sahip olduğu için çocuğuna acıyorum. Bir de utanmadan "fırlama" demişsin. Fırlama nedir bilir misin? Çocuğa oynattığın oyuna bak.

kaplan3461

6.7.2015 19:21:06

0
Bu oyunu ps4 aldigima pişman oldum ilk defa bir oyunu oynamadım kaldı benim çocuk istiyordu zaten o oynuyordu bugün bi baktım kredi kartı ma 620 tl harcanmis fazla hepsi storeden alınmış normal benim firlama nerden satın alınır falan biliyo bu normal oyun sanıp köpek balığı balina balığı falan kartlardan almış işin kötü yani bende bilmiyodum bayram üstü çok kötü oldu oyunu hemen sattım bende.

huseyincarnege

6.7.2015 11:07:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: TearsForFears 2 site gta 5 e yamamı yaptı bari biriniz witcher 3 e yama yapsaydı.
çok ama witcher 3 yapmaları cok uzun sürer ordaki ingilizce konuşma cok oyuzden yapsalar bile skyrim gibi geç cıkar :)

(dark)

6.7.2015 09:53:06

0
Steam sürümü var baya deneme me rağmen çalışmadı. Ne yapmamız lazım. Otomatik kurulum denedim bu arada.

Guest-BB2CECC18

6.7.2015 06:15:42

+2
2 site gta 5 e yamamı yaptı bari biriniz witcher 3 e yama yapsaydı.

stalker(1979)

6.7.2015 03:37:04

+2
Gtatürk'ün yaması ile ana hikaye yi bitirdim ve gayet de yeterli idi. Ana hikayenin yüzde 50'si çevrilmiş diyenler halt etmişler. Bu kadar belli etmeyin bence TG' in çalışanı olduğunuzu. Bana ilk etapta ana hikaye lazımdı. Onu da Gtatürk sağolsun hemen çevirdi. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler adamlara neden bu kadar kızıyorsunuz ki. Her malın alıcısı vardır. Gta 5'i Türkçe oynadım ve bitirdim bir daha oynayacağımı zannetmiyorum. Yeni bir DLC çıkarsa anca oynarım. Not: Gtatürk yamayı çıkarmamış olsa idi halen daha TG'in yamasını bekleyecektik ve TG sitesinde yama ne zaman çıkacak vs gibi yorumlarımız yayınlanmayacak ve üstüne azarı da işitecektik. Alternatif her zaman iyidir.

cenkakay08

6.7.2015 01:34:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: KUMANDANASKER bu arada GTATÜRK yamayı çıkardığında BSC'nin bu habere yorum kısmında "yama güzel değil, TECHNOGAME i bekleyelim. GTATÜRK yamayı yarım yamalak çıkartmış ve sahte kahramanlığa oynamıştır" dediğimde yemediğim hakaret kalmadı... TG babamın oğlu değil. ama bu adamlar sayesinde toplam 8 oyunu TÜRKÇE oynadım. bir çoğumuzda oynadı. sadece bir yama ile (o da yarım yamalak bir yama) GTATÜRK'ü kral olarak ilan edip TECHNOGAME i yerin dibine sokup, alay etmeye çalıştı buradaki bazı kişiler. bizim gibi olayın gerçek yüzünü görenlere hakaret bile ettiler. hatta bana TG'nin çalışanısın bile dediler :))) ne ben onları tanırım ne onlar beni. ben oyunuma bakarım. ama hak yemem. hak geçsin de istemem. adamlara helal olsun. kapak gibi yama çıkarttılar. şimdi TG ye onca laf söyleyen, alay eden o tipler var ya... Onlarda bu yamayı TIPIŞ TIPIŞ indiriyorlar, hiç merak etmeyin. kimin ne olduğunu iyi biliyoruz forumlarda...
Adamlar zaten ilk sürümde sadece ana senaryoyu çevirdik dediler.Sanırım okuduğunu anlamıyorsun. Kaldı ki o yamayla bitirmiş biri olarak söylüyorum, ana senaryoda sadece 2/3 cümle çevrilmemişti.Bide yüzde 50 çevrilse-imiş oyunu oynamayı bırakırmış bize ne senin oyunundan ister oyna ister oynama.Gelmiş bur da 30iq ile yorum yapıyorsun.Bu kadar cahil olmak için eğitim görmüş olman lazım.

# Ace #

6.7.2015 01:27:08

-1
Bizim ülkemizde meyve veren ağaç taşlanmıyor bildiğin kesildiği için bu güzelim grupta bu yamayı çıkartana kadar bir o kadar sıkıntılar ve küçümser yazılar ile karşılaştı. Ama yılmadılar bize bu güzel oyunun yamasını %100 bir şekilde sundular. Emeği geçen tüm dostlarıma buradan helal olsun diyorum.

balcs

6.7.2015 01:09:44

0
Bende oyunun steamsiz sürümü var türkçe yamayı kurdum sorunsuz bir şekilde çalıştı technogame ekibini tebrik ediyorum gerçekten çok kaliteli bir çeviri olmuş.Ayrıca onlineda sorun vermeme olayıda güzel olmuş bizzat denedim onlineda bu arada şüphesi olanlar korkmasın.Socialclub adım Buldurzz isteyen eklesin onlineda takılırız.

BSC Misafiri

5.7.2015 23:41:09

0
Arkadaşlar oyunum orjinal olmasına rağmen yamayı oyun kurulu olduğu dosyaya kuruyorum fakat oyun Türkçe olmuyor nedeni nedir bi yardım edin

Aeschyli

5.7.2015 23:30:13

+1
Bu kadar fanboyluğun alemi nedir....

ASKERTUNGA

5.7.2015 22:53:09

0
bu arada GTATÜRK yamayı çıkardığında BSC'nin bu habere yorum kısmında "yama güzel değil, TECHNOGAME i bekleyelim. GTATÜRK yamayı yarım yamalak çıkartmış ve sahte kahramanlığa oynamıştır" dediğimde yemediğim hakaret kalmadı... TG babamın oğlu değil. ama bu adamlar sayesinde toplam 8 oyunu TÜRKÇE oynadım. bir çoğumuzda oynadı. sadece bir yama ile (o da yarım yamalak bir yama) GTATÜRK'ü kral olarak ilan edip TECHNOGAME i yerin dibine sokup, alay etmeye çalıştı buradaki bazı kişiler. bizim gibi olayın gerçek yüzünü görenlere hakaret bile ettiler. hatta bana TG'nin çalışanısın bile dediler :))) ne ben onları tanırım ne onlar beni. ben oyunuma bakarım. ama hak yemem. hak geçsin de istemem. adamlara helal olsun. kapak gibi yama çıkarttılar. şimdi TG ye onca laf söyleyen, alay eden o tipler var ya... Onlarda bu yamayı TIPIŞ TIPIŞ indiriyorlar, hiç merak etmeyin. kimin ne olduğunu iyi biliyoruz forumlarda...

ASKERTUNGA

5.7.2015 22:49:17

-1
quote:

Orjinalden alıntı: aterikasedi Gta Turk çok daha önce yayınladı yamayı.Bunun bi farkı yoksa kurmayalım ?
GTATÜRK yamasını indirirsen oyunu bol bol İNGİLİZCE ile birlikte oynarsın. zaten online kısmında da TÜRKÇE namına birşey yok. TECHNOGAME yamasını indirirsen herşeyi %100 TÜRKÇE oynarsın. (9 saate yakındır oynuyoruz. sıfır sorun!)

ASKERTUNGA

5.7.2015 22:46:58

-1
quote:

Orjinalden alıntı: Caglar1707
quote:

Orjinalden alıntı: xRedLineTRx Technogame olmasa 2-3 sene sonra görürdük yamayı . İyiki varsın TG .
GTATURK zaten 2 ay önce çıkardı ?
GTATÜRK neyi çıkardı birader? Onların çıkardığı yama eğer oyunun %50 sini bile TÜRKÇE yapıyor ise ben oyun oynamayı bırakırım. Her 10 cümleden 5-6 tanesi ingilizce. ara sahneler bile ingilizce. menüleri, mesajları türkçe yapmakla olmuyor bu işler. TECHNOGAME 2 ay geç çıkarttı ama söz verdikleri gibi ANA SENARYO ve ONLINE olarak %100 TÜRKÇE olarak çıkarttılar. Dünden beri 9 saate yakın oynuyoruz kardeşimle. bir tane ingilizce kelimeye rastlamadık. sadece bir yerde THE kelimesini unutmuşlar okadar... bırakta olsun okadar!

Aeschyli

5.7.2015 22:37:33

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Scorcher GTA Türk ile TG'nin yaptıklarını karıştırmayın, ilk çıkan Online desteklemiyor ve girerken kaldırıyorsunuz. Ayrıca önceki yama ban sebebi.
Bilmeden atma lütfen. O yamayla defalarca online'a girdim hiç birşey olmadı. Sadece yapayı yapan ekip her ihtimale karşı kapatıpta girin dedi zaten online çevrilmemişti.

Guest-313783FBA

5.7.2015 22:18:28

0
GTA Türk ile TG'nin yaptıklarını karıştırmayın, ilk çıkan Online desteklemiyor ve girerken kaldırıyorsunuz. Ayrıca önceki yama ban sebebi.

Kreuger

5.7.2015 22:06:57

0
bu yama anca kopya gta 5 de calisir steamda calismiyor

nightwolfking79

5.7.2015 22:05:37

+2
aynen witcher 3 bekliyoruz

ilkerfatih44

5.7.2015 21:42:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: GorkemM1903 Arkadaşlar gtaturkun çevirisinden farkı nedir ?
Gtatürk çevirisi oyunun %100'ünü kapsamıyordu, Technogame çevirisi oyundaki en derin yerleri dahi çeviri altına almıştır. Her iki çeviriyi de test ettim. Gtatürk'te çok hata var. Hatadan kastım çevirisi yapılmamış demek istiyorum

EyesNight

5.7.2015 20:33:31

0
Beyler 1 haftadır 2 mb/sn hızında indirme yapıyorum ttnet işimi bıraktı bişeyler ters gidiyor

Nicolae

5.7.2015 20:32:41

0
Emeği geçen herkese teşekkürler. Adamlar en başından beri çeviriyorlardı çıkarttılar sonunda.

encuni

5.7.2015 20:25:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: WaitM3 Buyrun arkadaşlar. Alternatif Link (Mediafire) http://www.mediafire.com/download/n3g4u39q6wd6spk/GTA+V+T%C3%BCrk%C3%A7e+Yama+-+TechnoGame.rar
oyun çince oldu

GorkemM1903

5.7.2015 19:47:04

+2
Arkadaşlar gtaturkun çevirisinden farkı nedir ?

R-10

5.7.2015 19:16:55

0
Emeği geçen herkese teşekkürler.

BSC Misafiri

5.7.2015 18:26:58

-1
Abi dragulanin dedigne sonuna kadar katiliyorum koca rockstar bir tane yama yayinlayamiyo sanki seslendirme istiyoruzda kadro lazim , bir avuc insan bunu basarabiliyosa rockstar 2 yil gecikmeli cikardi 2 kişi tutsa 2 yilda onlar bile cevirirdi şu oyunu hadi onu yapamadin o kadar yorum atiyolar cevir gunceleme olarak yayinla dil destegini cok zor birşey sanki

Kreuger

5.7.2015 18:15:03

0
yamayi cok cabuk kurdu ve oyunu steamdan almistim, sonucda kurdum ve oyuna girdim lakin alt yazilari nasil türkce yapacagiz bilmiyorum , yardim lütfen

dr20mouse

5.7.2015 17:26:36

+2
Darısı Witcher 3'ün başına

Wabbajack

5.7.2015 17:15:33

+1
Skyrim Dragonborn dlc side Türkçe oldu bunun hakkında bir haber göremedim.

ErayG-TR

5.7.2015 16:58:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BERATTAN Arkadaşlar 24 mbit hızım var ama yandex ile 8,0 KB/sn indiriyor lütfen biri medifare yada başka bir yerden yüklesin 333 mb dosyayı böyle giderse 1 günde indiremeycem
Yandex'te bir hesap açıp Yandex diske kaydet deyin. Sonra profilinizden indirin. Bu sayede daha hızlı indirecektir

BERATTAN

5.7.2015 16:38:20

0
Arkadaşlar 24 mbit hızım var ama yandex ile 8,0 KB/sn indiriyor lütfen biri medifare yada başka bir yerden yüklesin 333 mb dosyayı böyle giderse 1 günde indiremeycem

behemodh

5.7.2015 16:27:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: xRedLineTRx Technogame olmasa 2-3 sene sonra görürdük yamayı . İyiki varsın TG .
GTATURK zaten 2 ay önce çıkardı ?

CheKD

5.7.2015 16:19:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN Online da ban olayı yok. Online'da nasıl ban yersiniz açıklayayım; Online'a girdiğinizde indirdiğiniz bir mod ile para çantaları, ufo-uçak gibi değişik şeyler çıkartırsanız veya sunucudaki bütün oyuncuları patlatırsanız burada hile yaptığınızı, hile yapılan programı kullandığınız tespit edilir ve ban yersiniz. Zaten bu tür şeyler yapan adamlara da rastlamışsınızdır muhakkak Online oynarken. İşte o adam siz olursanız ban yersiniz. Ama siz sadece dil dosyalarını değiştiriyorsunuz. Oyuna yeni bir şey eklemiyorsunuz, Online oyuncuların oynadığı oyuna müdahele etmiyorsunuz.
Geri dönüşünüz için teşekkürler.

filojistoN

5.7.2015 16:11:45

0
Online da ban olayı yok. Online'da nasıl ban yersiniz açıklayayım; Online'a girdiğinizde indirdiğiniz bir mod ile para çantaları, ufo-uçak gibi değişik şeyler çıkartırsanız veya sunucudaki bütün oyuncuları patlatırsanız burada hile yaptığınızı, hile yapılan programı kullandığınız tespit edilir ve ban yersiniz. Zaten bu tür şeyler yapan adamlara da rastlamışsınızdır muhakkak Online oynarken. İşte o adam siz olursanız ban yersiniz. Ama siz sadece dil dosyalarını değiştiriyorsunuz. Oyuna yeni bir şey eklemiyorsunuz, Online oyuncuların oynadığı oyuna müdahele etmiyorsunuz.

moonquad

5.7.2015 15:59:48

-1
Arkadaşlar ban olayı yama ile alakası olmaz bu sadece menüdeki ve konuşmalardaki yazıları türkçe yapıyor yani sahte online giriş filan yapmıyorsunuz.Korsan oynarsanız ban yersiniz bunun dışında bu ürün sizindir ve türkçe yama bir haktır ban olması söz konusu değildir.

CheKD

5.7.2015 15:58:54

0
Daha profesyonel ve stabil duruyor anlamadığım nokta onlinede banlanmama garantisini neye dayanarak veriyorlar.Diğer grupta çevirdi ama onlar garanti vermiyorlardı.Technogame daha profesyonel bir grup ama sonuçta GTA 5 fiyatı ucuz olan bir oyun değil.

aterikasedi

5.7.2015 15:31:44

0
Gta Turk çok daha önce yayınladı yamayı.Bunun bi farkı yoksa kurmayalım ?

xRedLineTRx

5.7.2015 15:25:06

-1
Technogame olmasa 2-3 sene sonra görürdük yamayı . İyiki varsın TG .

CHARISMATIC

5.7.2015 15:15:51

0
BAN OLAYİ YOKMUS

inciteen

5.7.2015 15:05:05

+2
Yani şu yamayı alıpta oyuna eklemeyen Rockstar'a ben bir şey demiyorum 190 tl verdim ps4'de ama oyun baydı resmen ara sahneler geçmekten olsa Türkçe bizde zevk alarak oynayacağız ama inat ediyoralr abi aklım almıyor bu işe !!

_BoRDo-Mavi_

5.7.2015 14:59:03

0
Online da ban atarlarmı bu yamayı kurucunca ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız