Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grand Theft Auto: Tokyo Fikrine Ne Dersiniz?

Tokyo dünyanın en kalabalık şehirlerinden birisi.
 
     TechRadar tarafından yayınlanan habere göre sağlam kaynaklardan gelen bilgiler gösteriyor ki Grand Theft Auto serisinin yapımcısı Rockstar bir dönem Tokyo'da geçen bir oyunun planlarını yapmış ve hatta Japonya'yı ziyaret edip neler yapabileceklerine bakmışlar. Bundan seneler önce gerçekleştiği söylenen olayda, nihayetinde Rockstar bu fikrinden vazgeçmiş.
 
Bahsi geçen "kaynak" Rockstar'ın bu konuda son derece ciddi olduğunu ve GTA 3 ve Vice City dönemleri arasında bu plan üzerinde çalıştığını belirtiyor. Ancak Tokyo'nun yol düzenindeki karmaşıklık, planın iptal edilmesindeki en önemli etken olarak karşımıza çıkıyor.
 
Şöyle bir geriye dönüp hatırlarsak, Aralık 2003 tarihinde yayıncı Take-Two Interactive GTA: Tokyo, GTA: Bogota ve Grand Theft Auto: Sin City isimlerinin haklarını almıştı. 
 
 Geçen zamanla birlikte Rockstar, Grand Theft Auto markasının Amerika dışında bir yerlere götürmenin ne kadar zor olduğunu farketmişler. Her ne kadar GTA: London gibi ek paketler görsek de, serinin Amerikan kültürüyle yoğrulmuş ve özdeşleşmiş bir yapısı olduğu su götürmez bir gerçek.
 
GTA 6 Yapım Aşamasında!
 
      Aynı kaynak Grand Theft Auto 6'nın da çalışmalarına başlandığını ancak nerede geçeceğinin henüz belirlenmediğini belirtiyor.
 
Grand Theft Auto V'in çıkışının üstünden 2 yıldan fazla zaman geçtiğini düşünürsek, Rockstar kanadının yeni bir GTA'nın hazırlıklarını yaptığını söylemek absürd olmaz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak TechRadar Grand Theft Auto V Action Rockstar Grand Theft Auto 6 Grand Theft Auto Tokyo GTA Tokyo
The Division'da Hayat Kurtaran Müdahale Türk Yapımı VR Futbol Oyunu Steam'de Desteğinizi Bekliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ewersmed

29.3.2016 18:03:14

0
Artstation.com sitesini yaptığım iş gereği takip ediyorum ve kullanıyorum. Site üzerinde de çok sayıda iş ilanı açmıştı bir iki hafta önce. ( Karakter Tasarımcı, 3D Artist, Illustration Artist, Enviroment Designer gibi. )

Deadwood

28.3.2016 16:07:08

0
Japonya araba çeşitliliği açısından güzel olabilir fakat herkesin aynı sorunu trafiğin tersten akması oynanabirliği biraz zorluyacaktır. Tokyo yerine Avrupanın büyük şehirlerinden biri olabilir (İngiltere şehirleri hariç) Berlin,Paris,Madrid,Milano vb. Rusya'da geçmeside güzel olurdu..Tamamen farklı bir oyun olurdu herhalde olsaydı :) Ama benim görüşüm ise Brezilya (Rio) bence gayet güzel olur..Umarım yine Amerika olmaz..Aynı araçlar aynı mekanlar aynı tipdeki insanlar gerçekten sıktı..

Guest-C302EA147

28.3.2016 13:15:19

0
Şöyle bir şey olsa nasıl olur; Mesela 3-4 ülkeden bir şehir alıp büyük bir harita ile oyunu yapabilirler. Abd'den bir şehir, Japonya'dan bir şehir, İngiltere'den bir şehir vs.. Süper olur böyle yaparlarsa :) Ayrıca bu şehirler arasına da biraz mesafe koysalar şehirler arası yolcu taşımacılığı, yük taşımacılığı falan filan. Böyle de yapmak isteseler çok uğraşmaları gerekir ancak mükemmel olur.

Guest-C6BBFF977

28.3.2016 11:52:59

0
America disina cikilmasi bence cok sacma olur ve yapmak isteyeceklerini dusunmuyorum :)

BSC Misafiri

28.3.2016 04:04:43

0
İstanbulda geçsin.driver 3 mükemmeldi devrine gore

BSC Misafiri

28.3.2016 04:04:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 6.oyunun Vice City'de geçeceği%99. Mekan belli değil falan hikaye bunlar. GTA VI(ce City)
5 in vice city den ne farkı var güneşli sahilli
5' in sahili iyi, güneşi iyi ama pembe rengi yok.

oTaKuRoN

27.3.2016 23:20:04

+1
Sleeping Dogs'un Japonya'da geçtiğini sanan cühela takımı doldurmuş burayı.

rambocuk

27.3.2016 21:59:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 6.oyunun Vice City'de geçeceği%99. Mekan belli değil falan hikaye bunlar. GTA VI(ce City)
5 in vice city den ne farkı var güneşli sahilli

Asisvénia

27.3.2016 20:23:35

0
V. oyun kim ne derse desin olmamisti. Oyundaki fizikler, arac hasar modellemeleri, arac kullanimi, vurus hissi, parayi harcamak icin olusturulan stratejik faktorler, hikayesi, yapilacak aktiviteler vs. vs. neredeyse cogu sey cidden berbat durumdaydi Gta V'in zaten online tabanli bir oyun oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz. Tum bunlar IV. oyunda da iyi degildi ama IV'deki fizik motoru, arac kullanimi-hasar modellemeleri ve enfes karanlik atmosferli hikayesi, karakterleriyle gercektende cok iyiydi. Ama Rockstar hala arcade tarzi kontrollerle yeni nesile hitap edecek sekilde yaparsa V. oyundan farki olmaz ustelik coklu karakter olayini hala devam ettirirse GTA serisini benim gozumde fisi cekilmis absurt bir seri olur. VI. oyunda yapilmasi gereken sey IV'deki fizikler, karanlik atmosfer + San Andreas'daki aktiviteler ve yeni gercekci mekanikler olursa tum bunlarla birlikte GTA serisindeki o komedi-aksiyon-suc karisimi seyler usta bir senarist tarafindan serpistirilirse kendi yapisina donup eski sıkı seri takipcilerine hitap eder.

Trapdoor

27.3.2016 20:00:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: ucep
GTAVI 'yı yapmaya başlamış olabilirler, ama bu hemen önümüzdeki sene içinde piyasaya sürülecek anlamına gelmiyor. Rockstar işini iyi yapmak için uzun zaman dilimlerine yayabiliyor geliştirilme süreçlerini ama ben de yeni oyunun Amerika'da geçeceğini düşünüyorum.

BSC Misafiri

27.3.2016 17:59:15

+1
6.oyunun Vice City'de geçeceği%99. Mekan belli değil falan hikaye bunlar. GTA VI(ce City)

cryptdlg

27.3.2016 15:18:54

0
Trafiği soldan işleyen ülkerler de geçen araba sürmeye dayalı oyunlar çekilmez oluyor. Sleeping Dogs ta da devamlı sağ şerite geçip kafa kafaya giriyorduk karşıdan gelenle. Onun için Tokyo ve Londra olayı mantıklı gelmiyor.

metebyr

27.3.2016 12:02:04

0
yine bu sitede okumuştum sadece amerikanın eyaletlerinde geçecek deniyordu, uzakdoğu seven sleeping dogs yenisi için destek olsun öyle güzel oyunun devamı gelsin gta amerikan kültürünü kullanarak diss atan bir yapan

ucep

27.3.2016 06:40:38

+1
Öncelikle merhabalar, ilk olarak GTA nın sadece amerikada geçiyor olacağını aklınıza bir kazıyın (chinatown ve ilk oyunun indiltere ek paketi dışında) --> bu iki oyunun açıklamasınıda yapmanın bi manası olmadığını düşünüyorum çünkü biraz ilgilenen bilgili arkadaşlarım anlıyordur ve bu oyunun amerika dışında biryerde geçmeyeceğini biliyordur. internette dolaşırken --gta istanbul-- yapsınlar diyenleri görüyorum. Komik olmayın azıcık bu yapıtla ilgiliyseniz düşünün (sözüm kesinlikle kimseyi bozmak için değildir) ikinci olarak gta 4 ün daha iyi olduğunu söyleyip şuanki yapıta laf yapanlar için ---> gta4 varken hani araç kullanımına komedi diyordunuz, kamaktan yolda gidemiyoruz diyordunuz? Silah konusunda hani optimizasyon leşti? hani grafikler o yıla göre çöptü? Bukadar Muhalefet olmayın çünkü hepiniz bu oyunları çıktığı anda bitirdiniz. Ek bilgi olarak bu haberlere fazla bel bağlamayın daha 3. yıla girdik ve eskiye bakın gta4 ten 3 sene sonra ek paketleri çıktı. Bu firma dünyanın en büyüklerinden bildiğiniz üzere ee bu adamlar aptalmı daha ekmeğini yemek varken yenisini yapmaya başlasınlar? üç sene önce miami de geçicek gta 5 diye söylentiler vardı çalkalandık heyecanlandık, los angeles ta geçmesini beklemiyodum ama hayatımda oynadığım en iyi harita oldu. ve ek paketinde sanandreas la ilgili olacağınıda kalıbımı basarım. Kesinle bu yaptığım açıklamalar oyuncu arkadaşlarıma laf sokmakla alakalı değildir, sadece bazı eksik bilgisi olan arkadaşlarıma yardımcı olmak ve akıllarındaki o eksik noktaları tamamlamak içindi. herkese saygılarımla...

Tuomir

27.3.2016 01:31:49

0
1 nisan da yaklaşıyor hani. PS 4,5 da bu tarihten nemalanabilir.

BSC Misafiri

27.3.2016 00:42:22

+1
Ya nerde geçerse geçsin, oyun biraz gerçekçi olsun böyle gta 5 gibi absurt olmasın. 3 karakter saçmalığınıda bıraksınlar tek karakter olsun sadece ona ve hikayesine bağlanalım.Gta 5 te çok araba vardı, ama sürmek hiç zevkli değildi, oyun insana hangi araca binerse binsin o aracı sürdüğünü gta 4 teki gibi hissettiremiyordu, ve o an anladımki bir oyunda istedigi kadar çeşitlilik olsun eğer uygulama yönünden zayıfsa!! o çeşitlilik hiçbir işe yaramıyor! Gta 5’te tam bu anlamda sınıfta kalıyor, adamlar koskoca harita yapmış ama içi boş girilecek mekan sayısı çok az,girsen bile yapacak birşey yok! Mesela silahlarda çok çeşitli ama vuruş hissi ve silahın tepkimesi gibi kısımlarda gta 4'ten sonra sınıfta kalıyor, örneğin gta 4 ve 5'te pompalı ile ateş edin, çıkan efektleri , vuruş hissini ve tepkimeleri görün.Tabiki vuruş hissini etkileyen faktörler arasında fiziklerde rol oynuyor, Gta 4'ün fizikleri daha iyi olduğundan gta 5 yine gta 4'ten vuruş hissi olarak geride kalıyor...Zaten araçların fiziğinden, sürüşlerinden, hasar mekaniğinden bahsetmiyorum bile..Kısacası Gta 4 2008-Gta 5 2013 bu neyin kafasi...Bunlar benim şahsi fikrim ah bi şu rockstar games ile konuşabilsem siz daha iyisini yapabiliyorken, nasıl daha kötüsünü yaptınız desem....

BSC Misafiri

27.3.2016 00:42:18

+1
Gta serisi sadece Amerika da geçecek bitene kadar

Max. Pain

26.3.2016 20:49:31

+1
sadece miamiyi değil komple floridayı yapsınlar bu sefer. beklentiyi ancak bu karşılar gibi. daha 10 sene gta beklemeyin ama.

huso44

26.3.2016 20:19:27

0
ne londra ne de tokyo. ikisindede trafik tersten ikisinde de avrupalılar ve amerikalılar sıkıntı yaşar.

Jack Rabbit Slims

26.3.2016 19:10:40

0
Yeter artık Miami'ye dönün ya, Vice City'den güzel GTA yok.

StativeDread

26.3.2016 18:46:03

0
Avrupa'dan bir şehri yapıcaklarsa Londra'yı yaparlar sadece ama zannetmiyorum Amerika'dan başka ülkenin şehrini yapmayacaklardır.

AnondraX

26.3.2016 18:44:13

0
yıllardır hayalini kurduğum olay. tokyo bir oyun için yapılabilecek en güzel şehir

Persona_Non_Grata

26.3.2016 17:47:37

+1
Artık sadece bir şehir yeterli değil, uçağa atlayıp mesela Newyork tan Miami ye, oradan Los angeles a, hatta Avrupaya mesela Londra olabilir, gidebilmeliyiz gta da.

EXios

26.3.2016 17:24:21

0
AC'de mısırda geçecekti en son haberlerde gördük alayı yalan bunların sadece reklam olsun.

bkaakco

26.3.2016 17:04:33

0
Düşük ihtimal. Ayrıca öyle bir şey olmasını istemem.

BSC Misafiri

26.3.2016 16:28:52

0
Muhteşem seksenler Vice City'ye geri dönsek süper olur bence.

alpalp84

26.3.2016 16:16:27

0
PS3 ü dahil ederseniz 3 sene oluyor çıkalı.

Xan'ela

26.3.2016 15:54:34

0
GTA 5 çıkalı 2 buçuk sene oluyor haberlerin gelmeye başlaması gayet normal.GTA 4 ve GTA 5 arasında 5 sene var 6 da aynı şekilde çıkacaktır.

[__Zahid__]

26.3.2016 15:30:11

0
gta v yeni çıktı daha bi durun

Caped 117 Crusader

26.3.2016 15:04:07

0
leş olur, r* bence avrupa'da geçen bir şeyler yapmalı.

darko17

26.3.2016 15:02:09

0
sadece başlığı okuyup mu yorum yazıyorsunuz?

BSC Misafiri

26.3.2016 15:01:29

0
Bence önce Vice City ve Londra' ya tekrar gidelim çünkü Los Santos ve Liberty City' ye 2 kere gittik, diğerlerine ayıp olmasın. Tokyo' da fena fikir değil.

BSC Misafiri

26.3.2016 14:46:45

0
Yok yav.. Sleeeeeping Dogs yetiyor. Avrupai tarza devam ama bi ricam var.. İnsana benzeyen bi karakter yönetek artık! Ya da bırakın karakterin tipini biz yapalım. İsteyen zenci isteyen kel isteyen behlül gibi yapsın. Çok tipsiz GTA3 sonrası karakterler...

DJ Ten

26.3.2016 14:42:42

0
Ne işiniz var tokyoda, Abd'de eyalet mi bitti.

encuni

26.3.2016 14:34:43

0
gta 3 şehrinde geçsin

mahsur kalan adam

26.3.2016 14:31:56

+1
Gerek yok Sleeping Dogs o konuda yetiyor

alike03

26.3.2016 14:28:29

0
Yanilmiyorsam Amerika disinda gecen büyük bir GTA asla yapmayacaklarini söylemislerdi. GTA Tokyo olursa Chinatown Wars gibi El konsollarina gelen kücük bir oyun olur.

Master_Evil

26.3.2016 14:19:03

0
miami'ye geri dönelim artık

Sir Maximus is BACK

26.3.2016 14:17:12

+1
Ben hayır diyorum

alpalp84

26.3.2016 13:54:47

0
SleepingDogs o atmosferi fazlasıyla vermişti. Başka bir yere değinsinler. Senaryo modu gta da sıkmaya başladı. 3 den beri dön dolaş aynı şeyler yapılıyor. Artık bölgeyi değiştirmeleri veya farklı bir tarz koymaları yerinde olur.

strathmorea

26.3.2016 13:40:09

0
Bomboş haberler. Haberi yazan da farkında ki GTA Amerikada geçecek. Ek paket vs için bile olsa o kadar haritayı ek paket için hazırlamazlar. Tam oyunun ise Tokyoda geçmesi kadar komik bir durum olmaz ve zaten GTA nın oyun ruhuna aykırı.

JackTim

26.3.2016 13:38:31

0
Bencede vice city olmalı yada VC ile LC bir arada olmalı.

KuvvetMira27

26.3.2016 13:38:18

0
Chicago ahanda bura yazıyorum.

Vustic

26.3.2016 13:30:20

0
Yeni cikacak oyun bence Miami'de geçebilir. Gta sanadreasdan sonra Vice citye gidilebilinir. Ama cikmasina en az 4 yıl var.

ultralisan

26.3.2016 13:22:28

0
Şöyle bol sahilli, dağlı bir Miami iyi olur, Tokyo kaldırmaz Gta'nın mizahını. Ayrıca ben Gta'nın yapım aşamasında olduğunu sanmıyorum en fazla konsept araştırmaları falan yapılmıştır. Sırada RDR falan var belkide yeni ip falanda gelir.

luganoguz

26.3.2016 13:17:56

+1
İstemem :D Vice City olsun artık.

Catimen

26.3.2016 13:16:48

0
Çok büyük ihtimal sıradaki oyun Vice City'de geçecek ama ondan sonrası için başka ülkeler düşünülebilir.

Haplo

26.3.2016 13:10:10

0
Alırsın abi google earth'ın uydu görüntülerini, al sana harita. Sonra üzerine ne modelliyorsan modelle, kopyala, yapıştır, kapla, bitti; diyeceğim de Tokyo burası, bir bina diğerine benzemiyor ki. Bak Türkiye de olur o, şehirdeki bütün binalar toki'den çıkmış gibi.

HIGHER

26.3.2016 12:52:00

0
Grand Theft Auto: Sin City 1.filmdeki gibi bir anlatım olacaksa wowoow süper olur

-BraveHeart-

26.3.2016 12:49:59

+6
Bence yine amerikada geçer başka ülkede geçeceğini zannetmiyorum.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız