Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grand Theft Auto 4'e Özçekim Modu Geldi


      Grand Theft Auto 5'in oyuncular tarafından en sevilen özelliklerinden biri de özçekim (selfie) yapma özelliği. Oldukça komik anlara sahne olan bu özellik yapılan bir modla Grand Theft Auto 4'e geldi. Bu modla fotoğraf çekmenin yanında video da çekebiliyorsunuz.
 
      Bunun yanında bu modla istediğiniz yüz ifadesini seçip fotoğraflarınıza ayrı bir hava katabilirsiniz. Bahsettiğimiz bu eğlenceli modu buradan indirebilirsiniz. Modun video çekebilme özelliğinin gösterildiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
grand theft auto rockstar action sandbox grand theft auto IV gta gta 4 pc ps3 xbox 360
Subject 13'ün Kickstarter Kampanyası Başarılı Oldu The Witcher 3 Yapımcısı: "DirectX 12, Xbox One'ın 1080p Sorununu Değiştiremeyecek"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

maniague

4.8.2014 23:24:21

+1
Son zamanlarda conkilerin ağzına teşne olan "selfie" lafını kullanmayıp "Özçekim" demeniz çok hoş olmuş. BSC'den böyle ince hareketler görmez güzel.

winxperror

4.8.2014 22:40:08

-1
GTAV'de aşırı ayrıntılı.Parazitleri açma kapama , çizgileri açma kapama , birsürü renk filtresi , dalgalandırma , selfie , uzaklaştırma , yakınlaştırma , birsürü çerçeve , bulandırma , odak noktası , yeşilimsi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto IV
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız