Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gran Turismo'nun Yaratıcısından 2 Yeni Oyun


    Gran Turismo serisinin yaratıcısı olan Polyphony Digital başkanı Kazunori Yamauchi gelecek planlarıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Yamauchi'nin açıklamalarına bakacak olursak 2 yeni oyununun yolda olduğunu söyleyebiliriz.
 
    Ünlü tasarımcı açıklamalarında Playstation 4 için bir sürüş (yarış) simülasyonu getirmek istediğini, bunun yanında Gran Turismo olmayan bir oyunun planlarını da yaptığını söyledi. PS4'e gelecek sürüş similasyonunun bir Gran Turismo oyunu olduğu neredeyse kesin.
 
    Buna karşın diğer oyunun ne olabileceğini bilemiyoruz. Polyphony Digital'in PS1 için Omega Boost, Playstation 2 içinse motosiklet yarış oyunu Tourist Trophy gibi kaliteli yapımları da bulunuyordu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Metro Serisinin Geliştiricisi 4A Games'in Yeni Oyunu Çizgisel Olmayacak Lichdom: Battlemage'in Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

28.8.2014 13:43:44

0
Evet ne kadar bağlı olunduğu görülüyor.

Source

28.8.2014 13:09:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir Arkadaş DriveClub'ın Tester ekibinde, her gün aralıksız 2 saat oynattırıyorlar. O yüzden söylediklerine itibar ediniz.
Test ekibinde değilim hocam benimki oyunların duyurulduğundan beri yaşanan gelişmelere bağlı olarak yapılan bir yorum sadece

Dictattor

28.8.2014 12:28:54

0
Arkadaş DriveClub'ın Tester ekibinde, her gün aralıksız 2 saat oynattırıyorlar. O yüzden söylediklerine itibar ediniz.

Source

28.8.2014 12:14:18

-1
Bana göre Sony, Kazu'ya Forza Horizon'a rakip iyi bir alternatif çıkartması için emir verdi DriveClub var demeyin arkadaşlar oyun Forza Horizon 2'ye göre fazlasıyla eksik bir oyun..

bocekgrafik

28.8.2014 11:29:49

0
Levent Polater'le ben de tartıştım zamanında. O hatta "yapımcı" kelimesi yerine bilerek "yaratıcı" kelimesini kullanıyordu. Bu benim iddiam değil, kendi sözüydü.

konuşantahta

27.8.2014 19:26:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Yaratici Tek Allah CC dir. Yapimci demek cok mu zor yahu. Simdi eksi basmaya hazir bir guruh bekliyordur sirada da BEN DE bu sitenin bir takipcisiyim ve sizin devamli agzinizdan dusurmediginiz TAKIPCILERIMIZIN HASSASIYETLERI bizim icin onemlidir kurali benim ve benim gibiler icinde gecerli olsun ve rahatsiz oldugumuz kelimeler kullanilmasin istiyorum.
Hocam ben zamaninda cok uyardim rahatsiz oluyoruz, yerinede uygun kelimeler var niye kullanmiyorsunuz diye basima gelmeyen kalmadi. Levent polaterin bir haberiydi adamcagiz konuyu kilitlemek zorunda kalmisti. Biz hassas olmaya devam edelim, insaallah orta bir yol buluruz

Kasatka

27.8.2014 18:22:51

+7
Yaratici Tek Allah CC dir. Yapimci demek cok mu zor yahu. Simdi eksi basmaya hazir bir guruh bekliyordur sirada da BEN DE bu sitenin bir takipcisiyim ve sizin devamli agzinizdan dusurmediginiz TAKIPCILERIMIZIN HASSASIYETLERI bizim icin onemlidir kurali benim ve benim gibiler icinde gecerli olsun ve rahatsiz oldugumuz kelimeler kullanilmasin istiyorum.

BSC Misafiri

27.8.2014 14:56:42

-1
Aynen katiliyorum Omega boost gibi ama gunumuz standartlarinda guzel oynanis ve hikayeye sahip bir mecha aksiyon oyunu gelse hayir demem. Japon studyolari disinda da kismenin böyle bir oyun yapacagi yok zaten. Umarim Kojima'nin ZOE3'u iptal ettigini söylemesi de Silent hills oyunu yapmak isterdim aciklamasi gibi tamamiyle bir sasirtmacadir. Duzgun yapildigin da cok ilgi cekebilecek bir tur olmasina ragmen ortalikta birsey yok. Titanfall'in guzel bir senaryo modu olsaydi bir nebze acligimizi doyurabilirdi.

BSC Misafiri

27.8.2014 14:05:28

0
omega boost gelse super olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız