Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Göz Kamaştırıcı Sibirya Teması ile Warface’e Kış Geliyor

 
    Crytek, oyuncuları ücretsiz online FPS oyunu Warface’in yeni Sibirya temalı Kar Savaşları’na davet ediyor.

     “Soğuk Zirve Operasyonu”, Sibirya’nın Altay Dağları’na kurulan zorlu düşman karargahında tecrübeli oyunculara limitlerini zorlayacak yeni takım bazlı (co-op) oyun deneyimi sunuyor. Takım oyunu, Blackwood’un soğuk hakimiyetini bozguna uğratmak ve 3 farklı etaptan oluşan zorlu tırmanışta ilerlemek için önemli bir role sahip. Yol boyunca sadece düşman ateşi ile değil, aynı zamanda bir anda ortaya çıkarak oyunun gidişatını değiştirebilen kar fırtınaları gibi pek çok zorlayıcı unsur ile mücadele etmek zorunda kalacaksınız.

    Sibirya’da bekleyen zorlukların yanında, yüksek taktiksel yapay zekaya sahip düşman askerleriyle dolu 3 yeni harita oyuncuların beğenisine sunulacak. Yeni ve daha güçlü düşmanların olduğu bir dünyayla karşılaşacak olan oyuncular için, takım bazlı aksiyon hiç olmadığı kadar hayati bir önem kazanacak. Yeni savunma seçenekleri sayesinde Warface takımı, en zorlu görevle baş ederken sağlam bir direnme gücüne sahip olacaklar.

    Kısa bir süre önce oyuncularla buluşan Warface Nevada PvP harita paketinin hemen ardından Sibirya temalı içeriğin gelecek olması, Crytek’in düzenli olarak oyunculara yeni içerik sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

   Çok kısa bir süre içinde çıkacak olan Sibirya temalı içeriklere ilişkin en son haberlere ulaşmak ve Warface’i ücretsiz indirmek için www.warface.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Warface Crytek Cevat Yerli PC Cry Engine 3 MMO FPS Xbox 360
Atlus, Etrian Odyssey V'i Duyurdu Game of Thrones: The Game Steam Üzerinden Ön Siparişe Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warface
+ TAKİBE
AL
74 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız