Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham City Impostors Duyuruldu

Batman ve Joker'i bir FPS oyununda görmek ilginç olacak

     Gotham şehrinde yepyeni ve farklı bir maceraya hazır mısınız? Biz Batman: Arkham City'i beklerken Warner Bros. bir sürpriz yaparak Gotham City Impostors adlı FPS oyununu duyurdu. Üstelik oyunun geliştiricisi F.E.A.R'ın yaratıcısı Monolith Productions olacak.
 
     Açıkçası Batman ve Joker'in bir FPS oyununda karşı karşıya mücadele etmeleri fikri garip geliyor, ama oyun hakkında ortaya çıkan ilk bilgiler ilgi çekici.
 
     Tamamen  "multiplayer" temelli olacak olan Gotham City Impostors'ta doğrudan anlatılan bir konu yok. Yine de oyunun arka planında tabi ki hikaye bulunacak. Bu hikayenin de çizgi roman havasında sunulacağı söyleniyor.
 
     Monolith'in özel bir oyun motoru hazırladığı Gotham City Impostors, Team Fortress benzeri bir havaya sahip olacak. Hızlı bir oynanış ve seri karşılaşmalar bizi bekleyecek. Oyunu deneyen Kotaku editörleri Assault rifle, shotgun, pipe bombs ve grappling hook (kancamız) gibi silahları kullanmışlar
 
     Oyunda çeşitli sınıflardan savaşçılarımız ve vücut tiplerini seçme şansımız da olacak. Bunlar arasında hızlı, çevik, güçlü gibi farklı özelliklere sahip olacaklar bulunacak. Oyuncular bir ana silah, ikincil silah, bir araç (kanca gibi) ve destekleyici eşya (enerji vs?) seçebilecekler. Bunların yanı sıra oyunda "The Thunder Dragon" adlı ev yapımı (havai fişek ile yapılmış) bazuka benzeri ilginç silahlar da bulunacakmış.  
 
      Karakter özelleştirme seçeneklerinin de çok ayrıntılı olacağı söyleniyor. Şapkamızdan ayaklarımıa kadar karakterimizi giydirme şansımız olacak. Ayrıca "logo" ve ses de ekleyebileceğiz.
 
      Oyundaki modlardan birisinin adının da "Psych Ward" olduğu oyunu deneyenler tarafından anlatılıyor. Bu modda iki takım büyük bir araba "akü"sü için savaşıyor. Akü'yü ele geçirip 30 saniye boyunca koruyan ekip puan kazanıyormuş. 
 
     İlk başta Batman ve Joker'in karşı karşıya geleceği bir FPS oyunu fikri garip gelse de anlatılanlardan sonra oyunun merak etmemek elde değil. büyük ihtimalle E3 fuarında oyunu yakından tanıyacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monolith FPS Warner Bros Xbox 360 PS3 PC
Rayman Origins'in Wii'ye Geleceği Kesinleşti Duke Nukem Forever'dan Önemli Bir Duyuru Daha
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham City Impostors
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız