Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gone Home'un Türkçe Yaması Hazır!


    Sadece bağımsız yapımcı tarafının değil, 2013 senesinin genel olarak en önemli oyunlarından birisi olan Gone Home, geçen sene PC cephesine damgasını vurmuştu. Büyük beğeniler toplayan bağımsız yapımcı oyunu Gone Home'un Türkçe yaması yayınlandı.
 
   "Türkçe-Çeviri Localization Group" isimli çeviri ekibi tarafından yapılan proje, oyunun yapımcısı The Fullbright Company'nin sitesinde listelendi. Ekipten gelen mesajı aşağıdan okuyabilirsiniz. Oyunun Türkçe yamasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
"Merhaba arkadaşlar,
Büyük gün geldi çattı ! Bugün sizlerin karşısına yepyeni bir yerelleştirme projesiyle çıkıyoruz. Hangi projeden mi bahsediyoruz? Elbette geçtiğimiz ay VGX Ödül Töreni’nde “Yılın En İyi PC Oyunu” ödülünü alan bir oyun olan Gone Home’dan !
İlgili yerelleştirme projesi dün itibariyle tamamlanmıştır. Ayrıca bu proje, baştan sona kadar yepyeni bir çevirmen kadrosu ile ve sil baştan şekilde yürütülmüştür.
The Fullbright Company ile olan görüşmelerimizin neticesinde, Türkçe yerelleştirme projesi resmi sitedeki “Localizations” sayfasında yerini almış durumdadır. Aynı zamanda gerekli bağlantılar yakın zamanda grubumuzun internet sitesinden, Facebook sayfasından ve Steam sayfasından paylaşılacaktır.
Türk oyun dünyasına bir oyunun daha Türkçe yerelleştirmesini kazandırdığımızdan dolayı büyük bir mutluluk ve sevinç duyuyor, bizleri takip etmeye devam etmenizi diliyoruz."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
gone home keşif bulmaca gizem first person pc The Fullbright Company
Söylenti: Remember Me'nin Yapımcısı İflas Etti Mount & Blade II: Bannerlord İçin Yeni Açıklamalar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.3.2014 19:04:12

0
hocam şu yamayı bi yere upload edermisin gösterilen linkten inmiyor.

Babblebabble

1.2.2014 14:07:22

0
Bir kez bitirdim gerçekten hikayesi aşırı derecede çok hoşuma gitti.Aldığı ödülü sonuna kadar hakediyor.Tekrar oynayasım geldi şimdi.

BSC Misafiri

1.2.2014 02:16:13

0
Abi şu türkçe yamaları bi çatı altında toplasanız çok iyi olur Oyun çevirininkiler bağımsız ama resmi olarak çıkmış oyunlar yani başka grupların çevirdikleri falan çok iyi olur böyle bi sistem kurabilen arkadaşlar olursa iyi olur

2K

31.1.2014 15:57:03

+2
İngilizce bilmediği için oyunun değerini bilmeyen arkadaşlar şimdi değerini bilir umarım çeviren arkadaşları da tebrik ediyorum

Reul

31.1.2014 15:49:05

+2
ben bitirdiğimde çok etkilenmiştim yakın zamanda yamayla tekrar bitiricem sanırım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gone Home ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız